Днес като минавах Люлин -Центъра гледам нито един светофар не работи а има катаджийПо цялата улица Тодор Александров .Иначе стигнах много бързо до Мола не като друг път като има светофари .Да не си правят експерименти или нещо с ги наказали нарочно Такава офанзива имало и в Младост.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Активиране на КАТ
Collapse
X
-
Гледам пише и в интернет за това начинание мисля че има ефект а и ако сложат УМНИ светофари добре ще е http://novinar.bg/news/regulirovchit...wNjsyMA==.html
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Дреме им за драйверите, някой ще минава, и трябва да му се осигури коридор........Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
В тази връзка, да ви споделя една комична ситуация, станала съвсем скоро, със счетоводителката във фирмата на приятел. Ами отнесла регулировчика, слава богу само го качила на капака, без да го пребие. С две думи няма пострадали. Но смешното било, като излязла от колата - Кво правиш по средата на булеварда бе. То не знам дали е смешно или по-скоро е трагично, че май 90% от шофьорите по улиците са такива.А само преди 4 дни, на Александър Малинов, друг направо щеше да премаже регулировчика, мина покрай него поне със 60км/час. А след него се разнесе една дълга българска "поговорка", от страна на регулировчика.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
sok1 написа:ФЕРАРИСТ написа:Дреме им за драйверите, някой ще минава, и трябва да му се осигури коридор........Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Днес в 12 часа на Гоце Делчев и Дойран имаше, а на бул. България си ги цъкат от кабинката. То по това време няма много смисъл, но нека се намират на работа.Аз само не мога да разбера, защо с регулировчици става по-добре отколкото със светофар!? Кръстовищата са ни толкова натоварени, че в пиков час няма празни цикли на светофара, откъде идва разликата?Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:Днес в 12 часа на Гоце Делчев и Дойран имаше, а на бул. България си ги цъкат от кабинката. То по това време няма много смисъл, но нека се намират на работа.Аз само не мога да разбера, защо с регулировчици става по-добре отколкото със светофар!? Кръстовищата са ни толкова натоварени, че в пиков час няма празни цикли на светофара, откъде идва разликата?Браво 1.6 16v 1996
Рено Лагуна 2 1.9 dCI.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар