цено написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с тъчскрийна!
Collapse
X
-
PREDATORst написа:Ми не е точно така,следващия път вместо резистивен тъч си вземи телефон с капацитивен такъв ако все пак държиш на телефон с пипанка :D Тъчове на самсунг съм сменил стотици резистивни,но капацитивни съм сменял само видимо повредени,разбити,натрошени но забележи работещи.Дори да успееш да разбиеш стъклото на капацитивния тъч той продължава да работи във повечето случаи.
Коментар
-
nelegalniq написа:PREDATORst написа:Ми не е точно така,следващия път вместо резистивен тъч си вземи телефон с капацитивен такъв ако все пак държиш на телефон с пипанка :D Тъчове на самсунг съм сменил стотици резистивни,но капацитивни съм сменял само видимо повредени,разбити,натрошени но забележи работещи.Дори да успееш да разбиеш стъклото на капацитивния тъч той продължава да работи във повечето случаи.
Само и единствено с ръчички
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
nelegalniq написа:Аз до сега такъв май не съм срещал, явно прекалено малко тъчове съм използвал. Ако не е тайна кой марки телефони са с такива.П.П. Разрешавам да "излизате" от рамките на темата(спамите), ако става въпрос за телефони.
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
моля помогнете ми,момиче :Dсъм и си поръчах нов панел и се опитах да си го сменя сама и май повредих нещо,самия дисплей си свети могат да ми звънят но тъча не работи,мисля че стана защото на самия дисплей отлепих тия неща отзад,моля ви някой да ми каже дали мога да си го оправя сама или дайте някъв съвет,моля Ви :D
Коментар
-
лорито88 написа:моля помогнете ми,момиче :Dсъм и си поръчах нов панел и се опитах да си го сменя сама и май повредих нещо,самия дисплей си свети могат да ми звънят но тъча не работи,мисля че стана защото на самия дисплей отлепих тия неща отзад,моля ви някой да ми каже дали мога да си го оправя сама или дайте някъв съвет,моля Ви :DBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Проблем с тъчскрийна!
PREDATORst написа:nelegalniq написа:Аз до сега такъв май не съм срещал, явно прекалено малко тъчове съм използвал. Ако не е тайна кой марки телефони са с такива.П.П. Разрешавам да "излизате" от рамките на темата(спамите), ако става въпрос за телефони.
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Проблем с тъчскрийна!
emzo написа:N8 има уникална камера и за мен до тук се изчерпва, ама като втора слушалка бих го ползвалако изкарва поне 3 дена с час разговори
Га земи да върти момите ще видим кък ша я бъде
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
emzo написа:N8 има уникална камера и за мен до тук се изчерпва, ама като втора слушалка бих го ползвалако изкарва поне 3 дена с час разговори
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
emzo написа:Няма тази гъвкавост, която предлага Андроид ОС.На марки не робувам по принцип.Знам, че си фен на Нокиа, но имам някои специфични приложения, свързани с работата ми, които не мога да ползвам под Симбиан.
Коментар
-
Immortal написа:emzo написа:Няма тази гъвкавост, която предлага Андроид ОС.На марки не робувам по принцип.Знам, че си фен на Нокиа, но имам някои специфични приложения, свързани с работата ми, които не мога да ползвам под Симбиан.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар