Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с тъчскрийна!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

цено написа:
    Сутринта ако щете вярвайте правих на жената нейния самсунг в Б-с срещу операта за 30 кинта китайче и оригинален за 45 ама имали китайски само то не,че пак няма да ми хакнат китайски се едно да си купиш хляб за 2 лв а не за 1 лв примерно.Момчето каза,че това и е слабото място на тях..... ама жената я изкара 7 месеци и згъна тая сутрин та за няма и час става работата отлепя се горната рамка без да се разглобява телефона тъчсркина е на букса .Другия път направо аз ще си го сменя не е философия само трябва да си набавя още един резервен
    Внимавай че не на всички модели на Самсунг можеш да разкачиш буксата без да отваряш телефона.На s-5230 е невъзможно а той пък най често се преебва коша му мръсен
    Bravo 1.2 16v
    Lancia Dedra 1.8 16v
    Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
      Ми не е точно така,следващия път вместо резистивен тъч си вземи телефон с капацитивен такъв ако все пак държиш на телефон с пипанка :D Тъчове на самсунг съм сменил стотици резистивни,но капацитивни съм сменял само видимо повредени,разбити,натрошени но забележи работещи.Дори да успееш да разбиеш стъклото на капацитивния тъч той продължава да работи във повечето случаи
      Какво ще рече резистивен и капацитивен тъч. То на тебе може да ти е ясно ама аз не съм GSM механик .

Коментар

Голямо благодаря на колегата PREDATORst днес ми оправи телефона за по-малко от 30 мин.Страхотен е. и на Оги за съдействието. И двамата имат по една бира от мен

Коментар

nelegalniq написа:
          PREDATORst написа:
          Ми не е точно така,следващия път вместо резистивен тъч си вземи телефон с капацитивен такъв ако все пак държиш на телефон с пипанка :D Тъчове на самсунг съм сменил стотици резистивни,но капацитивни съм сменял само видимо повредени,разбити,натрошени но забележи работещи.Дори да успееш да разбиеш стъклото на капацитивния тъч той продължава да работи във повечето случаи
          Какво ще рече резистивен и капацитивен тъч. То на тебе може да ти е ясно ама аз не съм GSM механик .
          Резистивния тъчскрийн работи само чрез механичен натиск а капацитивния работи чрез електроимпулсите които протичат по тялото ти,респективно не можеш да работиш върху капацитивния със стилус или клечка за зъби Само и единствено с ръчички
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Аз до сега такъв май не съм срещал, явно прекалено малко тъчове съм използвал. Ако не е тайна кой марки телефони са с такива.П.П. Разрешавам да "излизате" от рамките на темата(спамите), ако става въпрос за телефони .

Коментар

nelegalniq написа:
              Аз до сега такъв май не съм срещал, явно прекалено малко тъчове съм използвал. Ако не е тайна кой марки телефони са с такива.П.П. Разрешавам да "излизате" от рамките на темата(спамите), ако става въпрос за телефони .
              Всичките айфони са със такива,по скъпите htc,по високия клас ериксони,нокия н8,е7,ц7 абе много са
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

моля помогнете ми,момиче :Dсъм и си поръчах нов панел и се опитах да си го сменя сама и май повредих нещо,самия дисплей си свети могат да ми звънят но тъча не работи,мисля че стана защото на самия дисплей отлепих тия неща отзад,моля ви някой да ми каже дали мога да си го оправя сама или дайте някъв съвет,моля Ви :D

Коментар

лорито88 написа:
                  моля помогнете ми,момиче :Dсъм и си поръчах нов панел и се опитах да си го сменя сама и май повредих нещо,самия дисплей си свети могат да ми звънят но тъча не работи,мисля че стана защото на самия дисплей отлепих тия неща отзад,моля ви някой да ми каже дали мога да си го оправя сама или дайте някъв съвет,моля Ви :D
                  Говориш все едно са насочили автомат към теб!?Кажи сега какъв е телефона,марка,модел,какви неща си отлепила отзад,какъв е панела?
                  Bravo 1.2 16v
                  Lancia Dedra 1.8 16v
                  Suzuki GSXR250R

Коментар

Проблем с тъчскрийна!

PREDATORst написа:
                    nelegalniq написа:
                    Всичките айфони са със такива,по скъпите htc,по високия клас ериксони,нокия н8,е7,ц7 абе много са
                    Колко се радвам , че подарихме на синчето NOKIA N 8
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

N8 има уникална камера и за мен до тук се изчерпва, ама като втора слушалка бих го ползвал ако изкарва поне 3 дена с час разговори
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Проблем с тъчскрийна!

emzo написа:
                        N8 има уникална камера и за мен до тук се изчерпва, ама като втора слушалка бих го ползвал ако изкарва поне 3 дена с час разговори
                        12 часа устисква , ама то само на една ,, Нужда от скорост ’’ се сползвъ Га земи да върти момите ще видим кък ша я бъде
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

emzo написа:
                          И ти си зомбиран вече,как мое да каеш че Н8 се изчерпва само с камерата?Ми HDMI Ми това че чете флаш памети или външни хардове или че можеш да свържеш клавиатура и мишка по юсб или блутут?Само за това че симбиан е остаряла платформа не можеш да говориш такива неща,да ти дам да си поиграеш с Е7 да вида после кво ше говориш
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

Няма тази гъвкавост, която предлага Андроид ОС.На марки не робувам по принцип.Знам, че си фен на Нокиа, но имам някои специфични приложения, свързани с работата ми, които не мога да ползвам под Симбиан.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Няма тази гъвкавост, която предлага Андроид ОС.На марки не робувам по принцип.Знам, че си фен на Нокиа, но имам някои специфични приложения, свързани с работата ми, които не мога да ползвам под Симбиан.
                              Бе една операционна система, дето ще решава вместо мен кога и как да спре дадено приложение... верно, много андроидско, ма не го ща у нас.Пускаш си скайп, хубаво...искаш да го спреш - не можеее. Той сам си решава кога да спре... Да, ама като ползваш ограничен интернет, хич не е добре тая работа.За това - симбиана си е симбиан. Стара - нова - няма за мен по-хубава от нея.

Коментар

Immortal написа:
                                emzo написа:
                                Бе една операционна система, дето ще решава вместо мен кога и как да спре дадено приложение... верно, много андроидско, ма не го ща у нас.Пускаш си скайп, хубаво...искаш да го спреш - не можеее. Той сам си решава кога да спре... Да, ама като ползваш ограничен интернет, хич не е добре тая работа.За това - симбиана си е симбиан. Стара - нова - няма за мен по-хубава от нея.
                                Имортале не е така,има приложение което "убива" процесите и така спираш приложенията.Но пък че има приложения които ги няма за симбиян ми е трудно да го повярвам,може да не е същото но поне ще има пълен аналог.Аз не казвам че нокия са единствени,ползвал съм и ще ползвам андроид но когато го усъвършенстват и никога няма да кажа еди кой си телефон не струва хич.Всички хвалят андроид,да в добра насока е ама е много млад още,бъгове с камари,не е нормално под 3г след 15 мин усилена работа телефона ти целия да си е повишил температурата с 15 и повече градуса и батерията да я нулира за 10 часа макс е нема такава недомислица.Старото ми е90 караше по 1 седмица на гпрс и по 3 дена под 3г,нема още измислен такъв андроид които да го постигне.А функциите и възможностите които имаше е90 когато излезе от хтц и другите там подобни не беха и чували за тех
                                Bravo 1.2 16v
                                Lancia Dedra 1.8 16v
                                Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
                                X