смяната на тъча не е сложна и става за 10-тина минути но ако човек не го е правил трябва много да внимава да не повреди нещо друго и най-вече да не счупи дисплея при отлепянето на тъча от предния панелаз на колеги (gsm магазини и сервизи) ги правя на 20 лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с тъчскрийна!
Collapse
X
-
nelegalniq написа:Ииии малко развитие. Майстора каза че ще го поправи срещу 30лв(не знам нормална цена ли е), ама нали съм си българин и искам да мина по тънкото, обмислям сам да си го направя като поръчката на частта струваща 15лв + доставката 6-7лв ще ми стъпи на 21-22лв, с което спестявам 8-9лв ама не се знае дали ще го сглобя правилно. И третия вариант е колегата който с това се занимава ако предлага по добра оферта от моя майстор да му го дам(най рано септември месец че тогава съм в Русе, и това е проблема че ще се забавя). А и гледам колегата ми по проблем kiselo не казва какво е станало с на приятелката му телефона, ще "рискува" ли да го поправи :D .
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:Абе да те питам ти с какво се занимаваш?.
Коментар
-
nelegalniq написа:PREDATORst написа:Абе да те питам ти с какво се занимаваш?.
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Ииии да ви се похваля, оправих си телефона(демек носих го на майстор, а не аз). Взе ми 30лв ама го оправи. И дотук с хубавата новина, лошата е че новия тъчскрийн(екрана) явно е някакъв по тънък от стария, защото е по навътре в рамката на телефона и се е образувал по голям ръб спрямо екрана и рамката на телефона. А също така и слушалката е по издута от преди(все едно е остров сред пресъхнало езеро). Май май ще се окаже че е китайски тъч. Но иначе ми се струва, че е по чувствителен от преди. Та моята история засега с това свършва.
Коментар
-
nelegalniq написа:Ииии да ви се похваля, оправих си телефона(демек носих го на майстор, а не аз). Взе ми 30лв ама го оправи. И дотук с хубавата новина, лошата е че новия тъчскрийн(екрана) явно е някакъв по тънък от стария, защото е по навътре в рамката на телефона и се е образувал по голям ръб спрямо екрана и рамката на телефона. А също така и слушалката е по издута от преди(все едно е остров сред пресъхнало езеро). Май май ще се окаже че е китайски тъч. Но иначе ми се струва, че е по чувствителен от преди. Та моята история засега с това свършва.
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Аз също имам проблем с тъча на Самсунг D-980, след като го купих на 4-тия месец блокира и ми го смениха, после ми го откраднаха и преди няма и месец от полицията ми го намериха. Много се зарадвах, но 3 дни след това отново блокира тъча. Телефона е още в гаранция, но ми отказаха смяната защото има следи от удар. Проверих на две- три места, но ми искат 60- 70 лв. за смяна, а пък Вие говорите за 30 лв. кажете къде да отида?
Коментар
-
Сутринта ако щете вярвайте правих на жената нейния самсунг в Б-с срещу операта за 30 кинта китайче и оригинален за 45 ама имали китайски само то не,че пак няма да ми хакнат китайски се едно да си купиш хляб за 2 лв а не за 1 лв примерно.Момчето каза,че това и е слабото място на тях..... ама жената я изкара 7 месеци и згъна тая сутрин та за няма и час става работата отлепя се горната рамка без да се разглобява телефона тъчсркина е на букса .Другия път направо аз ще си го сменя не е философия само трябва да си набавя още един резервен
Коментар
-
vili151279 написа:Аз също имам проблем с тъча на Самсунг D-980, след като го купих на 4-тия месец блокира и ми го смениха, после ми го откраднаха и преди няма и месец от полицията ми го намериха. Много се зарадвах, но 3 дни след това отново блокира тъча. Телефона е още в гаранция, но ми отказаха смяната защото има следи от удар. Проверих на две- три места, но ми искат 60- 70 лв. за смяна, а пък Вие говорите за 30 лв. кажете къде да отида?
Коментар
-
nelegalniq написа:То май е тръгнало някакъв вирус по тези тъчскрийни като гледам колко колеги имат оплаквания. Е сега няма как да не се съгласите, че старата изпитана техника с копченца си е най надеждна, макар и не газарска
.
Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар