Тази седмица отидох в общината да регистрирам автомобила, но установих че ми няма големия талон и покупко-продажбеният договор търсеги навсякъде ...няма ги. та какво трябва да правя сега. Идеи, мнения?Благодаря предварително!
Fiat Punto1.1, 55hp
Fiat Punto HGT 1.8, 130hp
Fiat Punto JTD 1.9, прогресия
След като колата е на твое име регистрирана в КАТ трябва ли ти тоя покупко-продажбен договор за пред данъчните ? Защото другата седмица ще ходя да регистрирам в КАТ и съм с немски договор за покупко-продажба обаче немските документи (талон, застраховка) са си на мое име и от фирма, която подготвя документи за пред КАТ ми казаха, че в такъв случай не ми е нужен договора. Не вярвам за пред КАТ да е ненужен а за пред данъчните да трябва .. Не знам вие кажете, някой който е регистрирал на скоро.
Тази седмица отидох в общината да регистрирам автомобила, но установих че ми няма големия талон и покупко-продажбеният договор търсеги навсякъде ...няма ги. та какво трябва да правя сега. Идеи, мнения?Благодаря предварително!
Проблемът ти е големичък.Потърси пак по-подробно.В противен случай отиваш при нотариуса, при който е изповядана сделката, той ти дава копие на договора и в КАТ за нова регистрация.КАТ не издават дубликат на големия талон!
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Проблемът ти е големичък.Потърси пак по-подробно.В противен случай отиваш при нотариуса, при който е изповядана сделката, той ти дава копие на договора и в КАТ за нова регистрация.КАТ не издават дубликат на големия талон!
Коментар