Направо съм бесен...Това е поредния проблем,който изниква покрай мойта личност от една седмица насам.Преди малко гледах някакъв сериал и хоп звука започна да изчезва,да се появява и аз си помислих,че е от сериата,но уви..Сега пускам някаква песен и нищо.Всичките настройки погледнах и всичко е на макс..От тук натам какви са ми вариантите и къде да занеса тая барака да я погледнат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Звуковата карта се прецака на PC-то?
Collapse
X
-
Опаа,фалшива тревога..Досега се рових в някакви характеристики и там имаше за тест на звука и той взе че тръгна.. А вчера толкова се рових и нищо..Иначе аз ползвам тази вградената на дъното,че друга нямам.Момчета Благодаря ви за бързата реакция! stooes 103 понита отговарят на нещо от сорта на 50-55 коня,които е те са пред умирачка.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Щом 60 коня чист дизел ме прави смешен...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Re: Звуковата карта се прецака на PC-то?
liverpool235 написа:...и къде да занеса тая барака да я погледнат?Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Re: Звуковата карта се прецака на PC-то?
nikolovvd написа:liverpool235 написа:...и къде да занеса тая барака да я погледнат?Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар