Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно трансмитер за автомобил

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос относно трансмитер за автомобил

    Колеги привет,кажете ми свестен трансмитер които да пуска песните подред и да отваря песни подред една след друга от една и съща папка,а не като сегашния ми които със всяко надисткане на next да отваря различни песни от 5 различни папки и някои песни да ги пропуска и да отваря каквото му е кеф.]а това ми е провловутия трансмитер http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...4914&scenario=

    #2
    Аз в Бравото преди време използвах един на който не пишеше нито модел нито марка но беше адски сполучлив .. отваряше си всичко по папки и по азбучен ред. За трансмитер какво повече ти трябва :D Има си и еквалайзер с 5 или 6 стила музика, но до тук с "екстрите" :D Та като се поразрових открих че марката на прословутия трансмитер е NEO. Те произвеждат трансмитери с доста различни облици и без надпис за марка на тях ... предполагам защото има страшно много "ментета" и моя е едно от всичките :D Знам един начин по който можеш да разпознаеш марката и това е дистанционното при всичките видове то е едно и също ! П.П. Ето точно като моя трансмитер http://niskiceni.com/transmiter-za-kola-p-51.html ! Ебахти символичната цена .. ама то качеството на звука такова какъвто и да си вземеш ! Ако искаш нещо с повече визия http://www.technomarket.bg/products/...fm-transmitter ! Не вярвам да има разлика в сигнала който подава .. Абе трансмитер e единствения плюс че не разваляш оригиналните форми на таблото ..

    Коментар


      #3
      за да спре да ти пуска хаотично песните задръж плей/пауза бутона ..
      Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

      Коментар


        #4
        Всички трансмитери могат да пускат песните поред, и хаотично... Избира се от менюто.Ако му имаш инструкцията за употреба - просто я прочети.Ако не - експериментирай.

        Коментар


          #5
          колеги ще опитам това с паузата и старта ако не става ще взема едно нео за 15лв.

          Коментар


            #6
            най вероятно случайно си задържал старт/пауза бутона и то е минало в режим "случаен" .. задържаш и гледаш кво пише на дисплея .. пак задържаш и така докато не стигнеш ALL ..
            Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

            Коментар


              #7
              мерси много оправи се с този бутон,вече ги пуска подред благодаря пак

              Коментар

              Working...
              X