Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО - Стават все по нагли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

НЛО - Стават все по нагли

http://www.blitz.bg/news/article/111894
    HONDA I-VTEC

От толкова простотий които са наговорени по широката тема за НЛО просто вече човек не знае на какво да вярва .. дали манипулации на военните, дали манипулации на компютърни аниматори !? Ако искат 15 гледни токи да заснемат ... "око да види, РЪКА ДА ПИПНЕ !" :D

Коментар

Чакай че не разбрах ... Простоий се казва НЛО-то ли ? :D
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Аз пък вярвам в такива неща и си мисля, че постоянно ни посещават, да не кажа, че са сред нас.
        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Аз съвсем не искам "Око да види, ръка да пипне" Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
          Más vale tarde que nunca
          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Аз пък искам. Крайно време е човечеството да почне да мисли като едно цяло, да спре един път завинаги разделянето на раси, класи и прочие.А от тези хиляди клипове, достатъчно е един да е истински .
            00' Bravo 105 JTD

Коментар

Стивън Хокинг казва че няма да дойдат с много добри намерения.Скоро гледах един научно популярен филм , в който се твърдеше че американците, на техните супер компютри правят симулации на извънземна инвазия.Лошото беше че според симулациите винаги губим ,понякога в рамките на 1-2 часа.Та може и нещо да се мъти ,знае ли човек.
              HONDA I-VTEC

Коментар

мда... с развитието на технологиите, както предсказаха учените - ще се разпрастраняват все по-големи глупости... Не мога да повярвам, че някой се връзва на някакви евтини монтажи или оптически измами.
                Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                ----------------------------
                Ignorance is a bliss

Коментар

Аз си мисля, че ако не са били с добри намерения, досега да са ни унищожили. Просто идват отвреме-навреме и ни наглеждат какви ги творим. Ние просто нямаме основа за среща с тях и може би затова те я избягват, за да не ни шокират.
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз ако съм от извънземните и ако дойда да видя какви ги творите - ще съм спокоен, че ще се самоунищожите с парникови газове и атомни бомби, и няма да ви посетя поне още 1000 години. Особено ако мина над България, ако не ми откраднат чаркове от звездолета в движение, паля с 200, и дим да ме няма, дето има една приказка.

Коментар

ogi28b написа:
                      Аз ако съм от извънземните и ако дойда да видя какви ги творите - ще съм спокоен, че ще се самоунищожите с парникови газове и атомни бомби, и няма да ви посетя поне още 1000 години. Особено ако мина над България, ако не ми откраднат чаркове от звездолета в движение, паля с 200, и дим да ме няма, дето има една приказка.
                      Ааааааааа, над България не може да се минава, докато Бат Бойко не пререже лентата
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Моля някой да от привържените на апокалипсиса да отговори на въпроса:Ако идват кога им скимне и са много по-напреднали от нас, за чий чеп им е да ни унищожават?
                        Lupo - The Monster
                        Е83 3D

Коментар

geo_g написа:
                          Моля някой да от привържените на апокалипсиса да отговори на въпроса:Ако идват кога им скимне и са много по-напреднали от нас, за чий чеп им е да ни унищожават?
                          Не съм от привържениците на апокалипсиса, но ще те питам, ако се нанесеш в нова къща и тя е пълна с всякакви гадинки, ще ги оставиш ли да живеят с теб в новата ти къща или ще ги изтребиш до крак още преди да си решил в коя стая ще спиш и в коя ще готвиш ?

Коментар

Май доста филми сме гледали. Ще дойдат от майната си, живели при условия каквито не можем и да си представим, устроени и евоюлирали по начин по който нямаме и най-бегла идея, че може да съществува и ще се заселят на любимата ни планета Земя?!?!Давайте го по-трезво бе хора!пс. Силно се съмнявам, че ще започнат да ни дишат въздуха, да ни пият водата или да ни изядат свинското. Или ще ни бръмчат по "магистралите".Ех, за малко да забравя за супер ценните полезни изкопаеми, особенно около Перник.
                            Lupo - The Monster
                            Е83 3D

Коментар

ogi28b написа:
                              Ако звездолетът ти вдига 200 докато се прибереш към твоята галактика ще измреш
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                              X