Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО - Стават все по нагли
Collapse
X
-
Стивън Хокинг казва че няма да дойдат с много добри намерения.Скоро гледах един научно популярен филм , в който се твърдеше че американците, на техните супер компютри правят симулации на извънземна инвазия.Лошото беше че според симулациите винаги губим ,понякога в рамките на 1-2 часа.Та може и нещо да се мъти ,знае ли човек.HONDA I-VTEC
Коментар
-
Аз ако съм от извънземните и ако дойда да видя какви ги творите - ще съм спокоен, че ще се самоунищожите с парникови газове и атомни бомби, и няма да ви посетя поне още 1000 години. Особено ако мина над България, ако не ми откраднат чаркове от звездолета в движение, паля с 200, и дим да ме няма, дето има една приказка.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз ако съм от извънземните и ако дойда да видя какви ги творите - ще съм спокоен, че ще се самоунищожите с парникови газове и атомни бомби, и няма да ви посетя поне още 1000 години. Особено ако мина над България, ако не ми откраднат чаркове от звездолета в движение, паля с 200, и дим да ме няма, дето има една приказка.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
mnpenchev
geo_g написа:Моля някой да от привържените на апокалипсиса да отговори на въпроса:Ако идват кога им скимне и са много по-напреднали от нас, за чий чеп им е да ни унищожават?
Коментар
-
Май доста филми сме гледали. Ще дойдат от майната си, живели при условия каквито не можем и да си представим, устроени и евоюлирали по начин по който нямаме и най-бегла идея, че може да съществува и ще се заселят на любимата ни планета Земя?!?!Давайте го по-трезво бе хора!пс. Силно се съмнявам, че ще започнат да ни дишат въздуха, да ни пият водата или да ни изядат свинското. Или ще ни бръмчат по "магистралите".Ех, за малко да забравя за супер ценните полезни изкопаеми, особенно около Перник.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
ogi28b написа:Аз ако съм от извънземните и ако дойда да видя какви ги творите - ще съм спокоен, че ще се самоунищожите с парникови газове и атомни бомби, и няма да ви посетя поне още 1000 години. Особено ако мина над България, ако не ми откраднат чаркове от звездолета в движение, паля с 200, и дим да ме няма, дето има една приказка.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар