Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО - Стават все по нагли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз само ще сложа един цитат. Не си спомням от кой е : ,,Разум във Вселената съществува , иначе досега да се бяха свързали с нас ’’

Коментар

Чисто математически вероятността да сме сами във вселената клони към 0. Не отхвърлям и възможността ние да сме създадени от извънземна цивилизация, като ни ползват за нещо.
      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

geo_g написа:
        Май доста филми сме гледали. Ще дойдат от майната си, живели при условия каквито не можем и да си представим, устроени и евоюлирали по начин по който нямаме и най-бегла идея, че може да съществува и ще се заселят на любимата ни планета Земя?!?!Давайте го по-трезво бе хора!пс. Силно се съмнявам, че ще започнат да ни дишат въздуха, да ни пият водата или да ни изядат свинското. Или ще ни бръмчат по "магистралите".Ех, за малко да забравя за супер ценните полезни изкопаеми, особенно около Перник.
        Не ми отговори на въпроса...

Коментар

geo_g написа:
          Май доста филми сме гледали. Ще дойдат от майната си, живели при условия каквито не можем и да си представим, устроени и евоюлирали по начин по който нямаме и най-бегла идея, че може да съществува и ще се заселят на любимата ни планета Земя?!?!Давайте го по-трезво бе хора!пс. Силно се съмнявам, че ще започнат да ни дишат въздуха, да ни пият водата или да ни изядат свинското. Или ще ни бръмчат по "магистралите".Ех, за малко да забравя за супер ценните полезни изкопаеми, особенно около Перник.
          Сигурно така са си мислели и индианците, посрещайки първите европейски кораби...Филми не знам колко сме гледали, но история сме чели.А на теб какво ти дава основание да си такъв оптимист за намеренията им?

Коментар

Ако се окаже, че имат лоши намерения, Бойко ще издаде забрана извънземни да кацат и влизат в България :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

BO написа:
              ogi28b написа:
              Аз ако съм от извънземните и ако дойда да видя какви ги творите - ще съм спокоен, че ще се самоунищожите с парникови газове и атомни бомби, и няма да ви посетя поне още 1000 години. Особено ако мина над България, ако не ми откраднат чаркове от звездолета в движение, паля с 200, и дим да ме няма, дето има една приказка.
              Ако звездолетът ти вдига 200 докато се прибереш към твоята галактика ще измреш
              200 светлинни години в час

Коментар

Immortal написа:
                geo_g написа:
                Май доста филми сме гледали. Ще дойдат от майната си, .
                Сигурно така са си мислели и индианците, посрещайки първите европейски кораби...Филми не знам колко сме гледали, но история сме чели.А на теб какво ти дава основание да си такъв оптимист за намеренията им?
                Не става въпрос за велик оптимизъм, а за съвсем нормална логика. Изхождайки от уникалността във вселената на планетатата Земя, а от там и условията на живот, едно е човек да се премести от един континент на друг при същите условия на живот и съвсем друго е живо същество да си смени нормалната средата на живот. Разликата е от порядъка на: примерно е да се преместя да живея от готиния си апартамент във вътрешността на вулкан или на океанското дъно и т.н.По спомени, вероятността Земята да съществува в този си вид беше нещо от порядъка на 1/10 с не по-малко от 100(сто) нули, а сега дали можете да се сетите каква е вероятността някъде на майната си да съществува втора планета с условия близко до нашите, чиито обитатели вероятно биха завзели нашата планета. Проблемът ни е, че от филимите сме научени, че извънземните приличат на нас, дишат кислород, живеят при температури -20 - +40градуса по Целзий и ги чакаме с притесненията описани от мен по-горе, а не си даваме сметка, че вероятността да са такива е число, което не може са представим.пс. а си имаме и ББ, така че дупе да им е яко, ако посмеят!
                Lupo - The Monster
                Е83 3D

Коментар

Има доста коментари че видеото е изработено от компания за визуални ефекти The Mill
                  THE NAME OF THE SPECIAL EFFECTS COMPANY IS CALLED "THE MILL"The guy who helped make the video said it was part of a promotion for the company and that he will be posting a 2nd video showing us how he did it on his You Tube channel any day. Told ya so! LOL
                  Да допълня с този коментар който според мен е доказателство че се опитват да ни пързалят
                  It is fake and very amateur. Whoever created them should learn what Match Moving is. You can easily create a camera shake path by using a static object in the frame such as the cross in the Tower of London shot. Since the cross doesn’t move, any change in location is the camera shake. From this you can derive the camera shake motion path and apply it to the fake UFO’s so that they look a little more real.It is an interesting study in how people will believe anything if they really want it to be true.
                  Ето вижте и преценете сами

Коментар

Mupo написа:
                    аз само ще сложа един цитат. Не си спомням от кой е : ,,Разум във Вселената съществува , иначе досега да се бяха свързали с нас ’’
                    Румен_Хинчев написа:
                    ,,Разум във Вселената съществува , иначе досега да се бяха свързали с нас ’’ ...това е от един руски форум
                    На 15-ти април раб Божий Румен написа туй нещо :D
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

geo_g написа:
                      Immortal написа:
                      geo_g написа:
                      Май доста филми сме гледали. Ще дойдат от майната си, .
                      Не става въпрос за велик оптимизъм, а за съвсем нормална логика. Изхождайки от уникалността във вселената на планетатата Земя, а от там и условията на живот, едно е човек да се премести от един континент на друг при същите условия на живот и съвсем друго е живо същество да си смени нормалната средата на живот. Разликата е от порядъка на: примерно е да се преместя да живея от готиния си апартамент във вътрешността на вулкан или на океанското дъно и т.н.По спомени, вероятността Земята да съществува в този си вид беше нещо от порядъка на 1/10 с не по-малко от 100(сто) нули, а сега дали можете да се сетите каква е вероятността някъде на майната си да съществува втора планета с условия близко до нашите, чиито обитатели вероятно биха завзели нашата планета. Проблемът ни е, че от филимите сме научени, че извънземните приличат на нас, дишат кислород, живеят при температури -20 - +40градуса по Целзий и ги чакаме с притесненията описани от мен по-горе, а не си даваме сметка, че вероятността да са такива е число, което не може са представим.пс. а си имаме и ББ, така че дупе да им е яко, ако посмеят!
                      А какво те кара да мислиш, че щом са успели да долетят до нас, през необятния космос ще им пука за темтературата на околната среда и кислорода ?И това, че ние не сме в състояние да открием втора земя не означава, че земята е чак толкова уникална. Само в нашата галактика има над 400 милиарда звезди.

Коментар

Американците взеха да обясняват наличието на НЛО вече . Гледайте VIASAT HISTORY . Там обясняват пряката зависимост между забелязаните НЛО и полетите на SR 71 .Пилотите на граждански самолети обсъждали в ефир видяните странни очертания на шпионският самолет , ама като се приземявали ги привиквало ФБР и ги карало да подписват декларации да не дрънкат много - много.Сега чакам и руснаците да пообяснят това-онова.

Коментар

Danchojn написа:
                          ogi28b написа:
                          Аз ако съм от извънземните и ако дойда да видя какви ги творите - ще съм спокоен, че ще се самоунищожите с парникови газове и атомни бомби, и няма да ви посетя поне още 1000 години. Особено ако мина над България, ако не ми откраднат чаркове от звездолета в движение, паля с 200, и дим да ме няма, дето има една приказка.
                          Ааааааааа, над България не може да се минава, докато Бат Бойко не пререже лентата

Коментар

Абе какви извънземни ви мъчат - всичко е сглобено някъде Ето как извънземното прозира през сградата http://www.youtube.com/watch?v=R5sL-n_NU9Y&

Коментар

Смятате ли, че ако някаква разумна форма на живот е достигнала толково високо технологично развитие, за да преодолее няколко десетки светлинни години, ще тръгне да търси контакти с хората на Земята?Все едно хората да търсят начин да общуват с доматите си в двора!
                              Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                                Смятате ли, че ако някаква разумна форма на живот е достигнала толково високо технологично развитие, за да преодолее няколко десетки светлинни години, ще тръгне да търси контакти с хората на Земята?Все едно хората да търсят начин да общуват с доматите си в двора!
                                Аз искам да общувам с доматите , които жена ми ме накара да засадя в кофи на общата тераса над главите ни . А искам да общувам , за да ми кажат дали искат да ги поливам всяка вечер , Ники

Коментар

Working...
                                X