истината е на юг от Бургас... по-точно на юг от Созопол... но до Царево, щото пътя по-надолу е ужасен!само да отбележа - между Равда и Ахелой се намира пречиствателната станция на целия Несебър и Сл. бряг, чийто капацитет лятото е запълнен и препълнен... и има една тръба на 200 м. в морето - дето се влива и излива всичката пречистена и непречистена вода... не казвам, че и в Приморско не е така, ама не е в такива размери... аз лично в Равда в морето не бих влязъл....п.п. с риск да ме шамаросат модераторите - при нас нощувката е 10 лева Шамарче!Модератор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
избор между два града на море
Collapse
X
-
Dimo_J написа:истината е, че на плажа в Равда се изливат всичките отпадни води.Приморско е 100% по-добър избор.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
и замириса на море...http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...ite/Освен Созопол няма пречиствателна станция и на къмпингите "Златна рибка", "Каваци", "Смокиня", "Веселие", местността Буджака и село РавадиновоFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Cepheus написа:ужас . забравям за равда тогава.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
batproho написа:Dimo_J написа:истината е, че на плажа в Равда се изливат всичките отпадни води.Приморско е 100% по-добър избор.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Лично аз ти препоръчвам Китен. При положение, че почти си се навил за Приморско - то тогава 3-4 км едва ли ще са ти от значение, особено при положение, че до скоро, може би 10-тина 15 год. ги бяха обединили в един град заедно с Междунаридния младежки център /ММЦ/. Северният плаж на Китен - "Атлиман" за мен е може би най-красивия плаж по южното черноморие. На това място съм изкарал минимум 15 лета и все още не мога да му се наситя! Съжалявам, че на компютъра, от който пиша нямам снимки, но ако искаш ще ти покажа гледката от последния етаж на станцията на МВР, която е на самия плаж - разбиваща е!Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Dimo_J написа:компромисен вариант... като искаш приморско..отивай, но на плаж задължително мини през китен.HONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар