смятам да ходя на море от 10.07 до 15.07 и не мога да реша къде е по-хубаво и евтино. колебая се между равда и приморско. някой може ли ми да каже кой от двата града е по-добър и защо? благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
избор между два града на море
Collapse
X
-
Re: на море
Cepheus написа:смятам да ходя на море от 10.06 до 15.06 и не мога да реша къде е по-хубаво и евтино. колебая се между равда и приморско. някой може ли ми да каже кой от двата града е по-добър и защо? благодаря предварително.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Cepheus написа:е да това е плана по цял ден съм на плажа.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Миналата година бях 2 пъти на море, единия на Приморско, другия на Слънчев бряг. На Приморско бях за 7 дни и да ти кажа много ми хареса, плюс това до северния плаж има едно хотелче с много евтино ресторантче, пък и храната беше добра!(за 3.20 предястие-ястие). Плажа не ми хареса особено, нито пък водата, много водорасли и медузи, плажната ивица мръсна и с много камИчета(айде тази година може и да ги няма водораслите ). Хора имаше много и жегите бяха адски, но пък за сметка на плажа градчето си ми хареса много, както за разходки така и за кръчмичка/дискотека.(ако се разходаш нощем по северната алея, внимавай, че много секс се прави там ). Толкова за приморско от 2 до 6, бих му дал 4 :PНа Слънцето като бях минахме през Равда, там пък изобщо не ми хареса, беше ужасна пустощ( ти може и да обичаш по-спокойничко да е ) и самото разположение не ми хареса някак си, абе лично аз не бих отишъл там.Поздрави и приятно изкарване!
Коментар
-
Плаж
Погледни тук http://bgbeaches.com/bg/Равда е хубаво че е до Слънчев бряг и Несебър ама плажа едва ли да е тих и спокоен А Приморско по може като плаж и по настрани да има по добре
Коментар
-
..по-хубаво от нашата природа няма.УПСССС!!!Колега, много се извинявам, вместо "Цитирай" съм натиснал бутон "Редактирай" (ах тези модераторски права!!!), и съм ти затрил част от мнението!Надявам се да можеш да си го възстановиш.Още веднъж много се извинявам.ImmortalFiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98
Коментар
-
Cepheus написа:..по-хубаво от нашата природа няма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар