Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

избор между два града на море

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    избор между два града на море

    смятам да ходя на море от 10.07 до 15.07 и не мога да реша къде е по-хубаво и евтино. колебая се между равда и приморско. някой може ли ми да каже кой от двата града е по-добър и защо? благодаря предварително.
    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

    #2
    Аз лично бих предпочел Равда .. градчето е тихо и спокойно има и много добри кръчми ! :D Лично мое мнение е Равда, за цените не мога да направя сравнение обаче ..

    Коментар


      #3
      незнам.гледах и в двата има добри цени на хотелите , обаче не знам просто незнам . не остана време и не искам да сбъркам . ако отида в равда после да не разбера , че в приморско е било по-хубаво или обратното.
      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

      Коментар


        #4
        Re: на море

        Cepheus написа:
        смятам да ходя на море от 10.06 до 15.06 и не мога да реша къде е по-хубаво и евтино. колебая се между равда и приморско. някой може ли ми да каже кой от двата града е по-добър и защо? благодаря предварително.
        И двете места си имат плюсове и минуси...Миналата година изкарах няколко дни в Равда...в Приморско съм си изкарал половината детство + още доста почивки...Равда ти е близо до Несебър и С.Бряг...Приморско е добре ако мислиш всеки ден да изкараш на плажа
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

        Коментар


          #5
          е да това е плана по цял ден съм на плажа.
          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

          Коментар


            #6
            Cepheus написа:
            е да това е плана по цял ден съм на плажа.
            Вече имам 4 плажа на Приморско за това лято. Водата е страхотно чиста. Барманката ме черпи бира. Не мога да се оплача определено. Миналата година беше наблъскано с водорасли и беше ад сега е добре. Друго цените в заведенията са се сринали. На главната на Приморско да хапнеш е 2 пъти по евтино отколкото да хапнеш в някоя долнопробна кръчма в Бургас...Все още не е претъпкано с народ и като гледам май цяло лято ще е така...Сега е момента за качествена почивка На Несебър не се е променило нищо спрямо миналата година. Цените са същите кръчмите не са си сменили наемателите. За момента има малко хора, но това е временно сигурен съм. Равда си е още празничка има какво да се желае. Като цяло правете пазарлъци за цените ако спите на квартира защото сега свалят много. При по убедителни хора цените падат и около 15лв/човек в доста прилична стая Аз съм си уговорил студио на последен етаж с голяма ъглова тераса с дневна и голяма спалня 2 ТВ и 2 климатика голяма баня и кухничка за 20лв на човек.
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

            Коментар


              #7
              като гледам какво пишеш започвам да клоня към приморско , а и жена ми това ми разказва , че на приморско е много хубава вода и плажа и не е лудница.
              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

              Коментар


                #8
                Миналата година бях 2 пъти на море, единия на Приморско, другия на Слънчев бряг. На Приморско бях за 7 дни и да ти кажа много ми хареса, плюс това до северния плаж има едно хотелче с много евтино ресторантче, пък и храната беше добра!(за 3.20 предястие-ястие). Плажа не ми хареса особено, нито пък водата, много водорасли и медузи, плажната ивица мръсна и с много камИчета(айде тази година може и да ги няма водораслите ). Хора имаше много и жегите бяха адски, но пък за сметка на плажа градчето си ми хареса много, както за разходки така и за кръчмичка/дискотека.(ако се разходаш нощем по северната алея, внимавай, че много секс се прави там ). Толкова за приморско от 2 до 6, бих му дал 4 :PНа Слънцето като бях минахме през Равда, там пък изобщо не ми хареса, беше ужасна пустощ( ти може и да обичаш по-спокойничко да е ) и самото разположение не ми хареса някак си, абе лично аз не бих отишъл там.Поздрави и приятно изкарване!
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

                Видеорегистратори

                Коментар


                  #9
                  благодаря ще видим.като се прибера от работа ще покажа какво сте писали всички на жена ми и като решим ще Ви кажа.а като се върна живи и здрави ще коментирам
                  Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

                  Коментар


                    #10
                    Плаж

                    Погледни тук http://bgbeaches.com/bg/Равда е хубаво че е до Слънчев бряг и Несебър ама плажа едва ли да е тих и спокоен А Приморско по може като плаж и по настрани да има по добре
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

                    Коментар


                      #11
                      еййй много благодаря за сайт-а
                      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

                      Коментар


                        #12
                        Иди в Приморско!От там можеш да отскачаш до Китен,Лозенец,Созопол и всичко ти е на по 15-тина и по-малко км.Равда-Несебър,голяма лудница и е по-скъпо.
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

                        Коментар


                          #13
                          колега като гледам снимките започвам да се замислям за варна , има си и забележителности
                          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

                          Коментар


                            #14
                            ..по-хубаво от нашата природа няма.УПСССС!!!Колега, много се извинявам, вместо "Цитирай" съм натиснал бутон "Редактирай" (ах тези модераторски права!!!), и съм ти затрил част от мнението!Надявам се да можеш да си го възстановиш.Още веднъж много се извинявам.Immortal
                            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

                            Коментар


                              #15
                              Cepheus написа:
                              ..по-хубаво от нашата природа няма.
                              Хубава ни е природата, но като цяло това е изключително голяма заблуда.Хубави места, и много по-хубави от България има... всяка страна си има своето.По темата - аз лично предпочитам южното Черноморие, и ако искате с жената да се поусамотите, ви предлагам да слезете дори още по-надолу от Приморско, а именно - Царево.Ако обичате лудницата - Равда е вашето място - на практика си в големия град "Равда-Несебър-Слънчев бряг-Свети Влас", макар че и там има по-усамотени и закътани плажчета. Миналата седмица бяхме на едно такова точно между Равда и Несебър, скрито от масовата публика, с едно хубаво кръчме под една дебела сянка... Цени - народни.Иначе за Приморско дори си мисля, че цени от 15 лв нагоре са убийствено високи. Нормалната цена за легло в квартира е около 10 лв с малък пазарлък, и ако сте за повече дни. Миналата година почивахме в почивна станция на Община Ямбол за 8 лв на легло, на самия плаж в Несебър. (без познати или връзки, просто отидохме в общината и питахме).Късмет и да си изкарате страхотно.

                              Коментар

                              Working...
                              X