Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация при закупуване на матрак.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

През 2 месеца го обръщай на диагонал че иначе се изкривява.
    F31 BMW 320d

Коментар

Честито и на мен!!! Купих си нов матрак. Спа като окъпана, ЯКООООО

Коментар

Честито.И аз да се похваля тогава.Преди две седмици:
        pr_00f написа:
        Честно казано не помня дали съм го споделял, но преди 6-7 години по една случайност открих латексовите матраци на екон. https://ekon-bg.com/Бившата фабрика за латекс - гр. Бяла.Цените им са доста атрактивни а комфорта е Е вярно имат сериозен минус - сега почти винаги имам проблеми като отида да спя на друго място.
        Отидох и купих и аз матрак от тия фенове.Както имаше и коментари, тоя латекс смърди та се не трае. :D Особено първата вечер, след разпечатването му. Направо като влязох от вратата в апартамента ме лъхна миризмата на матрак.Но вече 2-ра седмица почти се отмириса.Жената е доволна, а и аз май съм доволен. Предвид, че си дадох парите за него, то съм доволен, няма къде да вървя.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Използвам темата да питам за мемори пяната.Купихме на детето едно килимче с мемори пяна. Хем меко, хем късокосместо, лесно се почиства. Обаче забелязвам, че мемори пяната вече не се възстановява. Не е да кажеш да го газим по цял ден, детето си играе отгоре му. Обаче с изключение да няколко сантиметра около краищата, където всичко е наред, останалото към средата е спихнато и съответно вече не-меко. Има ли някакъв чалъм да се възстанови? Ако за 6 месеца се случва с едно детско килимче, какво правите ако се спихне на матрака ви?

Коментар

Working...
          X