През 2 месеца го обръщай на диагонал че иначе се изкривява.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация при закупуване на матрак.
Collapse
X
-
Честито.И аз да се похваля тогава.Преди две седмици:pr_00f написа:Честно казано не помня дали съм го споделял, но преди 6-7 години по една случайност открих латексовите матраци на екон. https://ekon-bg.com/Бившата фабрика за латекс - гр. Бяла.Цените им са доста атрактивни а комфорта е Е вярно имат сериозен минус - сега почти винаги имам проблеми като отида да спя на друго място.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Използвам темата да питам за мемори пяната.Купихме на детето едно килимче с мемори пяна. Хем меко, хем късокосместо, лесно се почиства. Обаче забелязвам, че мемори пяната вече не се възстановява. Не е да кажеш да го газим по цял ден, детето си играе отгоре му. Обаче с изключение да няколко сантиметра около краищата, където всичко е наред, останалото към средата е спихнато и съответно вече не-меко. Има ли някакъв чалъм да се възстанови? Ако за 6 месеца се случва с едно детско килимче, какво правите ако се спихне на матрака ви?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар