Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация при закупуване на матрак.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

До преди месец спах на пружинен матрак от тед. Близо 2 години си беше перфектен .но започна да скърца,да пука ,единият като се завърти и целият матрак се тресе. Гаранцията му беше 5 години.Звъннах на рекламации на Тед и веднага ми казаха да си избера друг модел от сайта им и ще ми го подменят. Спрях се на модел от дунапрен(милано Д). За седмица след обаждането ми го подмениха и си доплатих разликата.Дунапрена е осезаемо по твърд,но ми е по удобен. Няма скърцане ,няма пукане ,няма клатене.Спя си като бебе.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      До преди месец спах на пружинен матрак от тед. Близо 2 години си беше перфектен .но започна да скърца,да пука ,единият като се завърти и целият матрак се тресе. Гаранцията му беше 5 години.Звъннах на рекламации на Тед и веднага ми казаха да си избера друг модел от сайта им и ще ми го подменят. Спрях се на модел от дунапрен(милано Д). За седмица след обаждането ми го подмениха и си доплатих разликата.Дунапрена е осезаемо по твърд,но ми е по удобен. Няма скърцане ,няма пукане ,няма клатене.Спя си като бебе.
      Завиждам ви. Май утре ще пообикалям по магазините да пробвам, тези които ми препоръчахте.

Коментар

Честно казано не помня дали съм го споделял, но преди 6-7 години по една случайност открих латексовите матраци на екон. https://ekon-bg.com/Бившата фабрика за латекс - гр. Бяла.Цените им са доста атрактивни а комфорта е Е вярно имат сериозен минус - сега почти винаги имам проблеми като отида да спя на друго място.
        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

ele написа:
          абе свиква се. Преди известно време се бях освинила в 10 часа вечерта и сънувах извънземни, говорещи кучета, някакви хора, дето не съм ги срещала от 100 години, дето ме гонят да ме колят уж, пък то се оказаха пържоли, коиот мятаха по мен, пък аз се опитах да избягам като плувам във въздуха ... и за капак се събудих с главоболие, болки в гърба и кръста.... мерси - предпочитам да си лягам гладна
          Сменяй матрака и няма да сънуваш такива сънища, па дори сита или гладна да си лягаш. :P ПС: Както и колегата pr_00f писа: Недостатъкът на удобния матрак е пристрастяването към него и всички произхождащи от това големи очаквания към чуждото/друго място за спане.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

pr_00f написа:
            Честно казано не помня дали съм го споделял, но преди 6-7 години по една случайност открих латексовите матраци на екон. https://ekon-bg.com/Бившата фабрика за латекс - гр. Бяла.Цените им са доста атрактивни а комфорта е Е вярно имат сериозен минус - сега почти винаги имам проблеми като отида да спя на друго място.
            И аз съм с такъв от 6-7 години. Немам оплаквания. Към 500 лева беше 180х200. Не помня дебелината 16 или 18 см беше.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Не виждам някой да е споделил, но трябва да се отбележи, че и интимния живот се подобрявас хубавия матрак...ГаТ минете 40 ще разберете, че не е маловажно и ТОВА. Лошия и изтърбушен матрак създава физически неудобства, които дори и природата не успява да компенсира...ако ме разбирате правилно. :P
              A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                Лошия и изтърбушен матрак създава физически неудобства, които дори и природата не успява да компенсира...ако ме разбирате правилно. :P
                На нов матрак не се губели сантиметри
                punto HGT

Коментар

И няма как да събуди детето точно когато не трябва, щот не скърца :DПИСНаЛО МИ БЕШЕ! :D
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Абе и на дивана става бе, вие па квото сте се изнежили.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

didich написа:
                      ntodorov написа:
                      Лошия и изтърбушен матрак създава физически неудобства, които дори и природата не успява да компенсира...ако ме разбирате правилно. :P
                      На нов матрак не се губели сантиметри
                      Точно. Ти го написа. Понякога всеки сантиметър си е...метър.
                      Абе и на дивана става бе, вие па квото сте се изнежили. Mr. Green
                      Style 34. Брат. Диванът ВЕЧЕ е свещено място за мен. За мен той е олицетворение на душевния ми мир и покой, с чиято помощ удобно гледам футболен мач. Не бих го "сквернил" сега, въпреки, че и той е ставал жертва на интимните ни волности...Ама беше отдавна. :P
                      A17DTС/S

Коментар

Вие още малко и книга за секса ще напишете
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                          Вие още малко и книга за секса ще напишете
                          Ти дай заглавието на книгата, те поетите сами ще дойдат
                          punto HGT

Коментар

Материал за вдъхновение трябва, остави заглавието
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И аз съм с латексов AirAir от ЕКОН, първата година имаше някаква сладникава миризма, но сега е ОК. По целия матрак има стотици вертикални канали с дебелина няколко сантиметра и се проветрява добре под леглото. Единственият недостатък е, че тежи над 40кг и за обръщане е по-добре да има помощ от приятел
                              pr_00f написа:
                              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Moето прасе е 200х180х20 и не знам колко тежи но съм го влачил сам от асансьора до спалнята.То опаковано в един дебел найлон не можеш да го хванеш, гъне се яко.... тези 8-9 метра ми се видяха като километър.Наскоро го обръщах - вярно си е приключение.А понеже леглото много държах да е с повдигащ механизъм бяха сложили 2 газови пружини по 1200 НМ. Е аз го вдигах, но жената абсурд.Та сложиха най-мощните по 1500 и сега и тя може да го вдигне с малко зор.Като махнах найлона и моят миришеше доста, но доста бързо се отмириса.
                                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Working...
                                X