vih1254 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация при закупуване на матрак.
Collapse
X
-
-
С brava.bg няма проблеми. Пазарил съм от тях и матрак и подматрачна рамка, която беше така да се каже поръчкова с по-силни амортисьори и т.н. щото матрака беше латексов и е към 40 кила. Уговорихме се да ги доставят в точно определен ден и час и всичко беше ОК.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Изненадвам се, че такъв топ матрак "работи". Гледах ги, пипах ги, ама много тънки и ми се струва, че общо взето нещо няма да свърши работа.Проблема, който може би имаме с жената, че от поне 1 година вече, всяка сутрин се събуждаме счупени. Боли ни гръб, кръст.И двамата заподозряхме матрака и уж бяхме тръгнали да го сменяме.Да ама миналата година някъде към 3 месеца изкарах по хотели. Сменил съм доста легла. И хотелите все бяха най-малко 4 звездни. Различни легла. Съответно и различни матраци.Е в нито един ден от тези 3 месеца не се събудих по-различно от вкъщи. Все си се будих счупен по същия начин, с болки в същите области.За това все повече започвам да си мисля, че не матрака е виновен.Съответно сме сменили и 4 вида възглавници. Все тая. Резултат нулев.Накрая започвам да си мисля, даже вчера вечерта го казах на жената, че може би остаряваме. Но някак не ми се струва, че е от това. Хем не сме на възраст, хем винаги се чупим след сън.А бе странна работа.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ФЕЛОРАН ГЕЛ прави чудеса, както и диклофенак дуо И аз съм с подобни проблеми, въпреки че матрака ни струва 700лв. Шибана история.Пресен пример от тази сутрин - не мога да се завъртам на ляво."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
didich написа:Аз съм с "някакъв" матрак 160/200 купен от Арон за 200+ лв. и спя като къпан кви са другите безбожно скъпи матраци незнам, но ако легна на такъв сигурно ще съм като спящата красавица - непробуден"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
абе свиква се. Преди известно време се бях освинила в 10 часа вечерта и сънувах извънземни, говорещи кучета, някакви хора, дето не съм ги срещала от 100 години, дето ме гонят да ме колят уж, пък то се оказаха пържоли, коиот мятаха по мен, пък аз се опитах да избягам като плувам във въздуха ... и за капак се събудих с главоболие, болки в гърба и кръста.... мерси - предпочитам да си лягам гладнаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Да бе, талцид, малко сода и вода и заспивам пак. :Dele написа:абе свиква се. Преди известно време се бях освинила в 10 часа вечерта и сънувах извънземни, говорещи кучета, някакви хора, дето не съм ги срещала от 100 години, дето ме гонят да ме колят уж, пък то се оказаха пържоли, коиот мятаха по мен, пък аз се опитах да избягам като плувам във въздуха ... и за капак се събудих с главоболие, болки в гърба и кръста.... мерси - предпочитам да си лягам гладнаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:абе свиква се. Преди известно време се бях освинила в 10 часа вечерта и сънувах извънземни, говорещи кучета, някакви хора, дето не съм ги срещала от 100 години, дето ме гонят да ме колят уж, пък то се оказаха пържоли, коиот мятаха по мен, пък аз се опитах да избягам като плувам във въздуха ... и за капак се събудих с главоболие, болки в гърба и кръста.... мерси - предпочитам да си лягам гладна
Коментар
-
ele написа:абе свиква се. Преди известно време се бях освинила в 10 часа вечерта и сънувах извънземни, говорещи кучета, някакви хора, дето не съм ги срещала от 100 години, дето ме гонят да ме колят уж, пък то се оказаха пържоли, коиот мятаха по мен, пък аз се опитах да избягам като плувам във въздуха ... и за капак се събудих с главоболие, болки в гърба и кръста.... мерси - предпочитам да си лягам гладнаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар