Още сега мога да ти кажа - лягам и точно след 10 минути вече съм заспал. Това беше невъзможно преди. Много добре се отпускам и за секунди ми се доспива. Страхотно добре се чувствам, наистина. Сънят ми вече няколко дни е, не знам как да кажа - съвсем равномерен и пълноценен, в смисъл такъв, че спя, без да се събуждам, не се въртя, не ми е студено, не ми е горещо... Абе с две думи - нЕмам думи Не мога да повярвам колко много време съм отлагал това благо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация при закупуване на матрак.
Collapse
X
-
Повдигам темата, за да споделя, че днес си купих нов матрак - ’Дормео Алое Вера’ 160х200см. за 590лв.Взех и възгравница ’Дормео Мемосан’ 40х70см. за 69лв., която обаче с някаква карта за отстъпки на нови купувачи ми излезна без пари Както бях писал по-рано в темата, трудно се навивам да давам пари за такива неща, но с триста зора ме навиха.Сега в своя защита да кажа, защо се навих да дам почти двойно повече отколкото за обикновен дунапренен матрак (като реално няма как да знам, дали и този не е такъв ) - моя вече е за смяна, този ми беше единствения удобен в магазина, без изобщо да пробвам мемори глупостите, които са ми меки; 10 години гаранция; 30 дни изпитателен срок; и за капак на всичко с възглавницата подарък ме спечелиха изцяло Впечатления - скоро.....
Коментар
-
Абе не знам защо, обаче баш за този матрак на сайта на дормео изрично предупреждават да не се ползва на влага. А за другите им модели не го казват това. А си спомних, че ти се беше оплаквал от влага и мухъл май. Не го казвам да ти разваля кефа, а за да го имаш предвид, все пак имаш 30 дни проба.
Коментар
-
Преговорихме го това в магазина Спалнята ми има точно такава подматрачна рамка с ламели и е на около 20см. от пода.Обясних за влагата, т.е. че имам мухъл в ъгъла на стаята, но продавачката каза, че щом е толкова малко няма да има проблем Редовното въртене не съм сигурен, че е възможно, защото матрака не е двулицев, т.е. има си позиционирана горна страна и мога да го въртя само по хоризоналата.П.П.Прави впечатление, че мухъла от около година и нещо (може би дори две години) не е мръднал - нито изчезва, нито се увеличава
Коментар
-
Mомчета. Със съня не правете компромиси. В съня са ни батериите. Леглото или по-точно матрака ни е зарядното.ПС: Kuku. Честита придобивка. Със здраве и блаженство да си я ползваш/те... ПС1: Оги пропуснал съм ти впечатленията. Радвам се, че си избрал своя матрак успешно...Впрочем на недоволните ( ако има такива) - това им е проблема.Матраци - бол, хора-бол, костна система - различна. Оня ден обаче попаднах на една реклама на Дормео за матрак с различна твърдост. Идеален е за двойки с различни предпочитания...измислили са го просто и навреме.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Спред мен най-точния метод е отиваш, пробваш и който ти хареса, взимаш, освен ако не го дават с някакъв промоционален период, през който може да го върнеш. Но качеството на съня не зависи толкова от матрака, колко от физическото и психическото състояние. Свалянето на кила помага повече от смяната на матрака. А имаше един случай, в който работих почти 30 часа, след което изобщо не можах да заспях и ходих като зомби 1 седмица - така че е по-важно да се обърне внимание на качеството на живот.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ntodorov написа:Оня ден обаче попаднах на една реклама на Дормео за матрак с различна твърдост. Идеален е за двойки с различни предпочитания...измислили са го просто и навреме.
Коментар
-
Но качеството на съня не зависи толкова от матрака, колко от физическото и психическото състояние. Свалянето на кила помага повече от смяната на матрака. А имаше един случай, в който работих почти 30 часа, след което изобщо не можах да заспях и ходих като зомби 1 седмица - така че е по-важно да се обърне внимание на качеството на животA17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:Но качеството на съня не зависи толкова от матрака, колко от физическото и психическото състояние. Свалянето на кила помага повече от смяната на матрака. А имаше един случай, в който работих почти 30 часа, след което изобщо не можах да заспях и ходих като зомби 1 седмица - така че е по-важно да се обърне внимание на качеството на животВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:ntodorov написа:Но качеството на съня не зависи толкова от матрака, колко от физическото и психическото състояние. Свалянето на кила помага повече от смяната на матрака. А имаше един случай, в който работих почти 30 часа, след което изобщо не можах да заспях и ходих като зомби 1 седмица - така че е по-важно да се обърне внимание на качеството на животA17DTС/S
Коментар
-
Здравейте, искам да си взема матрак, но съм пред дилема, какъв да е?! единия вариант да си взема двустранен матрак и подматрачна рамка, а другият, топ матрак, който ще го сложа върху стария. харесах си един от http://www.brava.bg/ ,някой пазарувал ли е от този сайт? на мен вторият вариант, с топ матрака ми допада повече, защото ще ми излезе по-евтино, споделете мнение, какво ще е по-добре да взема?
Коментар
-
vih1254 написа:Здравейте, искам да си взема матрак, но съм пред дилема, какъв да е?! единия вариант да си взема двустранен матрак и подматрачна рамка, а другият, топ матрак, който ще го сложа върху стария. харесах си един от http://www.brava.bg/ ,някой пазарувал ли е от този сайт? на мен вторият вариант, с топ матрака ми допада повече, защото ще ми излезе по-евтино, споделете мнение, какво ще е по-добре да взема?A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:vih1254 написа:Здравейте, искам да си взема матрак, но съм пред дилема, какъв да е?! единия вариант да си взема двустранен матрак и подматрачна рамка, а другият, топ матрак, който ще го сложа върху стария. харесах си един от http://www.brava.bg/ ,някой пазарувал ли е от този сайт? на мен вторият вариант, с топ матрака ми допада повече, защото ще ми излезе по-евтино, споделете мнение, какво ще е по-добре да взема?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар