Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация при закупуване на матрак.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Още сега мога да ти кажа - лягам и точно след 10 минути вече съм заспал. Това беше невъзможно преди. Много добре се отпускам и за секунди ми се доспива. Страхотно добре се чувствам, наистина. Сънят ми вече няколко дни е, не знам как да кажа - съвсем равномерен и пълноценен, в смисъл такъв, че спя, без да се събуждам, не се въртя, не ми е студено, не ми е горещо... Абе с две думи - нЕмам думи Не мога да повярвам колко много време съм отлагал това благо.

Коментар

Повдигам темата, за да споделя, че днес си купих нов матрак - ’Дормео Алое Вера’ 160х200см. за 590лв.Взех и възгравница ’Дормео Мемосан’ 40х70см. за 69лв., която обаче с някаква карта за отстъпки на нови купувачи ми излезна без пари Както бях писал по-рано в темата, трудно се навивам да давам пари за такива неща, но с триста зора ме навиха.Сега в своя защита да кажа, защо се навих да дам почти двойно повече отколкото за обикновен дунапренен матрак (като реално няма как да знам, дали и този не е такъв ) - моя вече е за смяна, този ми беше единствения удобен в магазина, без изобщо да пробвам мемори глупостите, които са ми меки; 10 години гаранция; 30 дни изпитателен срок; и за капак на всичко с възглавницата подарък ме спечелиха изцяло Впечатления - скоро.....

Коментар

Абе не знам защо, обаче баш за този матрак на сайта на дормео изрично предупреждават да не се ползва на влага. А за другите им модели не го казват това. А си спомних, че ти се беше оплаквал от влага и мухъл май. Не го казвам да ти разваля кефа, а за да го имаш предвид, все пак имаш 30 дни проба.

Коментар

Да го въртиш всяка седмица и ако леглото отдолу ти е затворено и без ламелена ламка - отстрани двата недостатъка, за да не мухляса.

Коментар

Преговорихме го това в магазина Спалнята ми има точно такава подматрачна рамка с ламели и е на около 20см. от пода.Обясних за влагата, т.е. че имам мухъл в ъгъла на стаята, но продавачката каза, че щом е толкова малко няма да има проблем Редовното въртене не съм сигурен, че е възможно, защото матрака не е двулицев, т.е. има си позиционирана горна страна и мога да го въртя само по хоризоналата.П.П.Прави впечатление, че мухъла от около година и нещо (може би дори две години) не е мръднал - нито изчезва, нито се увеличава

Коментар

Mомчета. Със съня не правете компромиси. В съня са ни батериите. Леглото или по-точно матрака ни е зарядното.ПС: Kuku. Честита придобивка. Със здраве и блаженство да си я ползваш/те... ПС1: Оги пропуснал съм ти впечатленията. Радвам се, че си избрал своя матрак успешно...Впрочем на недоволните ( ако има такива) - това им е проблема.Матраци - бол, хора-бол, костна система - различна. Оня ден обаче попаднах на една реклама на Дормео за матрак с различна твърдост. Идеален е за двойки с различни предпочитания...измислили са го просто и навреме.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Спред мен най-точния метод е отиваш, пробваш и който ти хареса, взимаш, освен ако не го дават с някакъв промоционален период, през който може да го върнеш. Но качеството на съня не зависи толкова от матрака, колко от физическото и психическото състояние. Свалянето на кила помага повече от смяната на матрака. А имаше един случай, в който работих почти 30 часа, след което изобщо не можах да заспях и ходих като зомби 1 седмица - така че е по-важно да се обърне внимание на качеството на живот.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ntodorov написа:
                  Оня ден обаче попаднах на една реклама на Дормео за матрак с различна твърдост. Идеален е за двойки с различни предпочитания...измислили са го просто и навреме.
                  Единия от общо три матрака, които купихме вчера беше точно такъв - две отделни парчета ядро в общ калъф и всеки от ползвателите си ги обръща по собствено предпочитание от меката или от твърдата страна. Мемори пяната е в самия калъф на матрака, което изключва прането удома и трябва да се носи на химическо чистене

Коментар

Но качеството на съня не зависи толкова от матрака, колко от физическото и психическото състояние. Свалянето на кила помага повече от смяната на матрака. А имаше един случай, в който работих почти 30 часа, след което изобщо не можах да заспях и ходих като зомби 1 седмица - така че е по-важно да се обърне внимание на качеството на живот
                    Или обобщено: Колеги. Не очаквайте матрака да промени качеството ви на живот. Той може само да го допълни...Преди да оправите физическото, психическото и емоционалното си състояние - не купувайте нов и скъп матрак. Така или иначе пак няма да спите добре. За колегите с нов матрак и все още лош сън: ксанакс, беносен и фет бърнар преди лягане + тапи за уши и превръзка за очи против периферни смущения. :P
                    A17DTС/S

Коментар

И три големи домашни пърцуци вършат работа А иначе следя темата че и аз ще правя тая инвестиция ама първо чакам отзиви.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ntodorov написа:
                        Но качеството на съня не зависи толкова от матрака, колко от физическото и психическото състояние. Свалянето на кила помага повече от смяната на матрака. А имаше един случай, в който работих почти 30 часа, след което изобщо не можах да заспях и ходих като зомби 1 седмица - така че е по-важно да се обърне внимание на качеството на живот
                        Или обобщено: Колеги. Не очаквайте матрака да промени качеството ви на живот. Той може само да го допълни...Преди да оправите физическото, психическото и емоционалното си състояние - не купувайте нов и скъп матрак. Така или иначе пак няма да спите добре. За колегите с нов матрак и все още лош сън: ксанакс, беносен и фет бърнар преди лягане + тапи за уши и превръзка за очи против периферни смущения. :P
                        Имаш някакъв проблем с мнението ми ли?
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                          ntodorov написа:
                          Имаш някакъв проблем с мнението ми ли?
                          Не мила. Защо ? Допълних те. Опитах се да бъда обстоятелствен и явно съм предизвикал у теб съмнения, които карат моята леко ранима душа да боледува.Прости ми лирическото отклонение, но... станах и романтик с новия си матрак. От сребърните му нишки ще да е. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
                          A17DTС/S

Коментар

Здравейте, искам да си взема матрак, но съм пред дилема, какъв да е?! единия вариант да си взема двустранен матрак и подматрачна рамка, а другият, топ матрак, който ще го сложа върху стария. харесах си един от http://www.brava.bg/ ,някой пазарувал ли е от този сайт? на мен вторият вариант, с топ матрака ми допада повече, защото ще ми излезе по-евтино, споделете мнение, какво ще е по-добре да взема?

Коментар

vih1254 написа:
                              Здравейте, искам да си взема матрак, но съм пред дилема, какъв да е?! единия вариант да си взема двустранен матрак и подматрачна рамка, а другият, топ матрак, който ще го сложа върху стария. харесах си един от http://www.brava.bg/ ,някой пазарувал ли е от този сайт? на мен вторият вариант, с топ матрака ми допада повече, защото ще ми излезе по-евтино, споделете мнение, какво ще е по-добре да взема?
                              Съветвам те да вземеш матрак със съответната подматрачна рамка. Топ матрака може да помогне, но не оправя "геометрията" на изтърбушения стар матрак. Щом поглеждаш към нов матрак със сигурност стария има вече кусури. Със съня компромиси не прави.Съветвам те задължително да пробваш. Повечето специализирани магазини предлагат тази възможност. Ако го ползвате двама - пробвайте заедно. Лягайте на различните матраци. Матраците, като твърдост, модел и марка са много, но твоя/вашия е само един итой ще ви се "обади" още в пробната.Успех с покупката.ПС: Написах този поуст и разгледах настоящата тема...М чИ аз съм бил мнооо отворен в нея. :P От това, което съм писал преди 4 години всичко съм забравил. Знам само, че още спя удобно на матрака си и не е мръднал. Припомних си и цените, за които сме ги купували тогава. Сега са далеч по-евтини, достъпни, а може би и по-добри.
                              A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                                vih1254 написа:
                                Съветвам те да вземеш матрак със съответната подматрачна рамка. Топ матрака може да помогне, но не оправя "геометрията" на изтърбушения стар матрак. Щом поглеждаш към нов матрак със сигурност стария има вече кусури. Със съня компромиси не прави.Съветвам те задължително да пробваш. Повечето специализирани магазини предлагат тази възможност. Ако го ползвате двама - пробвайте заедно. Лягайте на различните матраци. Матраците, като твърдост, модел и марка са много, но твоя/вашия е само един итой ще ви се "обади" още в пробната.Успех с покупката.ПС: Написах този поуст и разгледах настоящата тема...М чИ аз съм бил мнооо отворен в нея. :P От това, което съм писал преди 4 години всичко съм забравил. Знам само, че още спя удобно на матрака си и не е мръднал. Припомних си и цените, за които сме ги купували тогава. Сега са далеч по-евтини, достъпни, а може би и по-добри.
                                Благодаря ти за съвета, май ще се ориентирам към нов матрак и подматрачна рамка. проблемът ми е, че нямам време за ходене по магазини, иначе бих с удоволствие полягала по матраците за проба.

Коментар

Working...
                                X