Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация при закупуване на матрак.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

vih1254 написа:
    Здравейте, искам да си взема матрак, но съм пред дилема, какъв да е?! единия вариант да си взема двустранен матрак и подматрачна рамка, а другият, топ матрак, който ще го сложа върху стария. харесах си един от http://www.brava.bg/ ,някой пазарувал ли е от този сайт? на мен вторият вариант, с топ матрака ми допада повече, защото ще ми излезе по-евтино, споделете мнение, какво ще е по-добре да взема?
    В къщи сме с двулицев на Тед от 7-8 години. И сега по празниците жената ме изнуди и взехме топ матрак на Тед. Е няма такъв кеф. Все едно си лягаш върху облак. Обраха се всички неравности на стария. Като цяло съм много доволен. А и не излезе никък скъпо. Успяхме да хванем промоцията в Кауфланд и го взехме с 50% намаление. За мен лично топ матраците са добра ниско бюджетна инвестиция. Сега предстои да вземем такива и на децата. Избора все пак си е твой.
    Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
    Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

С brava.bg няма проблеми. Пазарил съм от тях и матрак и подматрачна рамка, която беше така да се каже поръчкова с по-силни амортисьори и т.н. щото матрака беше латексов и е към 40 кила. Уговорихме се да ги доставят в точно определен ден и час и всичко беше ОК.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Изненадвам се, че такъв топ матрак "работи". Гледах ги, пипах ги, ама много тънки и ми се струва, че общо взето нещо няма да свърши работа.Проблема, който може би имаме с жената, че от поне 1 година вече, всяка сутрин се събуждаме счупени. Боли ни гръб, кръст.И двамата заподозряхме матрака и уж бяхме тръгнали да го сменяме.Да ама миналата година някъде към 3 месеца изкарах по хотели. Сменил съм доста легла. И хотелите все бяха най-малко 4 звездни. Различни легла. Съответно и различни матраци.Е в нито един ден от тези 3 месеца не се събудих по-различно от вкъщи. Все си се будих счупен по същия начин, с болки в същите области.За това все повече започвам да си мисля, че не матрака е виновен.Съответно сме сменили и 4 вида възглавници. Все тая. Резултат нулев.Накрая започвам да си мисля, даже вчера вечерта го казах на жената, че може би остаряваме. Но някак не ми се струва, че е от това. Хем не сме на възраст, хем винаги се чупим след сън.А бе странна работа.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ФЕЛОРАН ГЕЛ прави чудеса, както и диклофенак дуо И аз съм с подобни проблеми, въпреки че матрака ни струва 700лв. Шибана история.Пресен пример от тази сутрин - не мога да се завъртам на ляво.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Удобния матрак е НЕВЕРОЯТНО УДОВОЛСТВИЕ!

Коментар

Мисля, че топ матрака може да стане в тия случаи, където старият матрак е твърд и немного деформиран. аз още не съм си купила нов матрак, още се чудя, какъв да е, предполагам, че изборът му ще ми отнеме повече време, от колкото съм предполагала.

Коментар

Аз съм с "някакъв" матрак 160/200 купен от Арон за 200+ лв. и спя като къпан кви са другите безбожно скъпи матраци незнам, но ако легна на такъв сигурно ще съм като спящата красавица - непробуден
                punto HGT

Коментар

didich написа:
                  Аз съм с "някакъв" матрак 160/200 купен от Арон за 200+ лв. и спя като къпан кви са другите безбожно скъпи матраци незнам, но ако легна на такъв сигурно ще съм като спящата красавица - непробуден
                  Аз също съм с някакъв такъв "измислен" и си е екстра. Тишина и спокоен сън за всички!Стария толкова скърцаше, че буквално се бях превърнал в нинджа, докато приспивахме детето.Една година вече го ползваме и не е мръднал, а не е като да съм фин и строен За 180 лв. го взех с такава вградена дървена рамка от Практикер.
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Яжте по-малко, особено вечер, за да спите по-добре.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                      Яжте по-малко, особено вечер, за да спите по-добре.
                      То пак се спи, но се налага от време на време да се пие талцид, че с киселини трудно се спи , но виж гладен да си легнеш хич не се спи
                      punto HGT

Коментар

абе свиква се. Преди известно време се бях освинила в 10 часа вечерта и сънувах извънземни, говорещи кучета, някакви хора, дето не съм ги срещала от 100 години, дето ме гонят да ме колят уж, пък то се оказаха пържоли, коиот мятаха по мен, пък аз се опитах да избягам като плувам във въздуха ... и за капак се събудих с главоболие, болки в гърба и кръста.... мерси - предпочитам да си лягам гладна
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Да бе, талцид, малко сода и вода и заспивам пак. :D
                          ele написа:
                          абе свиква се. Преди известно време се бях освинила в 10 часа вечерта и сънувах извънземни, говорещи кучета, някакви хора, дето не съм ги срещала от 100 години, дето ме гонят да ме колят уж, пък то се оказаха пържоли, коиот мятаха по мен, пък аз се опитах да избягам като плувам във въздуха ... и за капак се събудих с главоболие, болки в гърба и кръста.... мерси - предпочитам да си лягам гладна
                          Абе гладна, гладна, ама друго си е да сложиш нещо в устата съм чувал.
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ele написа:
                            Ти май много фентъзи гледаш. Не е лошо да не ядеш преди лягане, но не е работа и гладен. На мен последното ми ядене е в 8 най-късно(салатка или лека супа), но все едно имам ужасен сън и болки в гърба, заради тъпия матрак.

Коментар

аз от две седмици съм на фаворит С от ТЕД..много съм доволен на този етап...може би ми идва една идея по твърд от очакваното, но сутрин се събуждам доста отпочинал...
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

ele написа:
                                Както сама каза - свиква се. :D
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X