Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Село Балша - колата тръгва нагоре по нанадолнище???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тук малко над Стара Загора по път за село Дъбрава,също има такова място.Наклона е доста по-сериозен и колата си върви нагоре.Чувал съм,че имало някакво магнитно поле.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
      Тук малко над Стара Загора по път за село Дъбрава,също има такова място.Наклона е доста по-сериозен и колата си върви нагоре.Чувал съм,че имало някакво магнитно поле.
      Аз пък съм чувал, че едни призраци бутат колата нагоре Малко по-сериозно - магнитно поле има навсякъде - някъде по-силно, някъде по-слабо, но то не е в състояние да премести нещо по-голямо от магнитната стрелка на компаса. Пък камо ли тежаща тон и кусур кола.Зрителна измама и само това.

Коментар

popara801 написа:
        Тук малко над Стара Загора по път за село Дъбрава,също има такова място.Наклона е доста по-сериозен и колата си върви нагоре.Чувал съм, че имало някакво магнитно поле.
        МалиииииииииииииМного съм застрелян .. аз за тва говорех ... ма нали одъртявам .. та не знам що реших че е с. Люляка. ...Ама от стадион Берое на там се хваща нали? Към Дъбрава??!? Много сори от 9 год не живея в Сз и ... овехтявам .... не поУня каккто Идно Времи...ма няма нищо различно в маг полета само опт илюзия ако скоро се прибера в сз ш напраа видео ай промис!
        Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

ogi28b написа:
          Дай точни координати на мястото с "феномена"?
          Немога да дам точни координати, нито да отговоря на колегата дали е м/у Доброславци и Балша, просто от Костинброд се отбивате на табелката за Балша и карате само направо, вече като подминете табелката за Драговищица самият завой е на 1-2км по-нагоре(към кариерата) EDIT: Не съм сигурен, но трябва да е този завой -> Клик
          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Това е между Голяновци и Балша пътя. Но не до село Балша, а до кариерите горе. Иначе точно за конкретното място от клипа - има известна оптичека измама, но е достатъчно да погледнеш "назад" и всичко си идва на мястото.

Коментар

stooes написа:
              popara801 написа:
              Тук малко над Стара Загора по път за село Дъбрава,също има такова място.Наклона е доста по-сериозен и колата си върви нагоре.Чувал съм, че имало някакво магнитно поле.
              МалиииииииииииииМного съм застрелян .. аз за тва говорех ... ма нали одъртявам .. та не знам що реших че е с. Люляка. ...Ама от стадион Берое на там се хваща нали? Към Дъбрава??!? Много сори от 9 год не живея в Сз и ... овехтявам .... не поУня каккто Идно Времи...ма няма нищо различно в маг полета само опт илюзия ако скоро се прибера в сз ш напраа видео ай промис!
              Да бе точно от Берое нагоре се пада.Аре като дойдеш насам се обаждай да спретнем нещо.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Село Балша - колата тръгва нагоре по нанадолнище???

Да се пробва с бутилка имаща кръгло сечение . Не се приемат пробите с квадратни , триъгълни и други сечения
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

popara801 написа:
                  С едни приятели там специално сме правили експерименти,тези дни ще ида и ще направя клип.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Re: Село Балша - колата тръгва нагоре по нанадолнище???

Румен_Хинчев написа:
                    Да се пробва с бутилка имаща кръгло сечение . Не се приемат пробите с квадратни , триъгълни и други сечения
                    Не за друго, а защото не е ясно, дали това, което виждат очите, отговаря на действителността :D
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Зависи колко е пълна бутилката или колко е изпразнена от гледащия Yellow_Flash_Colorz_PDT_38Кат идвам в Сз ш се обадя непременно
                      Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

То и в Стара Загора има така местност.Изглежда нагорнище а дефакто е надолнище.
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

колегата да качи клип за да видим но според мен тука и зрението ни подлъгва

Коментар

цено написа:
                            колегата да качи клип за да видим но според мен тука и зрението ни подлъгва
                            Колега, качил съм, малко по-назад по страниците http://vbox7.com/play:1c83435c1a
                            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Преди време когато пътивахме към България с баща ми минахме през Румъния по точно през Карпатите .. и там из височините както се возя и си гледам .. какво да видя ! Пускахме се надолу по доста стръмен баир и имаше река която тече успоредно на пътя но уви реката течеше нагоре ! 100 % съм сигурен че това е оптическа измама ! Но слязохме от колата и стояхме поне 20 минути гледайки как реката си тече по баир нагоре ! От къде ли не гледахме под какъв ли не ъгъл .. реката просто според очите на човек тече нагоре ! .. Много съжалявам че тогава изобщо не ми дойде на акъла да направя един клип

Коментар

Абе то и като си живял цял живот в София и отидеш в Благоевград - пак ти се струва, че реките текат наобратно, ама всъщност проблемът отново е във възприятието. (Който не е бил в тези градове - реките в София текат на север, а в Благоевград - на юг.)Специално за участъка от северното платно на Цариградско в посока към кулата - спускането си е само до тунела, след това си е изкачване непрекъснато. Заблудата идва от това, че виждаш път, който е под теб и очакваш да се спускаш към него, но самият път има голям наклон нагоре и точката където се събират двата е по-високо от мястото, на което се намираш след тунела и на което ти изглежда, че се спускаш към другия път. Днес минах оттам но забравих да сляза да го снимам отстрани. Вижда се добре как двата пътя са с наклон нагоре. Друг подобен случай е когато караш по равен път, а пред теб има изкачване. Когато започнеш да се изкачваш и погледнеш назад - струва ти се че караш по равно, а равното по което си карал допреди малко пък ти изглежда като баир назад. Всичко е до усещането, създадено от странични фактори. И Балша, и Карпатите, и тези криви линии:Погледнете тази картинка:Сега погледнете същата картинка с главата надолу:Тук пък две зъбни колела се въртят бавно, като ги загледаш:...и още десетки подобни на eyetricks.com. Не всичко е такова, каквото изглежда Ако картинките не се зареждат - дясно копче с мишката -> Show Picture или там която е команда в съответния браузър за презареждане на картинката.

Коментар

Working...
                                X