Тук малко над Стара Загора по път за село Дъбрава,също има такова място.Наклона е доста по-сериозен и колата си върви нагоре.Чувал съм,че имало някакво магнитно поле.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Село Балша - колата тръгва нагоре по нанадолнище???
Collapse
X
-
popara801 написа:Тук малко над Стара Загора по път за село Дъбрава,също има такова място.Наклона е доста по-сериозен и колата си върви нагоре.Чувал съм,че имало някакво магнитно поле.
Коментар
-
popara801 написа:Тук малко над Стара Загора по път за село Дъбрава,също има такова място.Наклона е доста по-сериозен и колата си върви нагоре.Чувал съм, че имало някакво магнитно поле.Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
ogi28b написа:Дай точни координати на мястото с "феномена"?
Коментар
-
stooes написа:popara801 написа:Тук малко над Стара Загора по път за село Дъбрава,също има такова място.Наклона е доста по-сериозен и колата си върви нагоре.Чувал съм, че имало някакво магнитно поле.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:Тук малко над Стара Загора по път за село Дъбрава,също има такова място.Наклона е доста по-сериозен и колата си върви нагоре.Чувал съм,че имало някакво магнитно поле.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Re: Село Балша - колата тръгва нагоре по нанадолнище???
Румен_Хинчев написа:Да се пробва с бутилка имаща кръгло сечение . Не се приемат пробите с квадратни , триъгълни и други сеченияFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
цено написа:колегата да качи клип за да видим но според мен тука и зрението ни подлъгва
Коментар
-
Преди време когато пътивахме към България с баща ми минахме през Румъния по точно през Карпатите .. и там из височините както се возя и си гледам .. какво да видя ! Пускахме се надолу по доста стръмен баир и имаше река която тече успоредно на пътя но уви реката течеше нагоре ! 100 % съм сигурен че това е оптическа измама ! Но слязохме от колата и стояхме поне 20 минути гледайки как реката си тече по баир нагоре ! От къде ли не гледахме под какъв ли не ъгъл .. реката просто според очите на човек тече нагоре ! .. Много съжалявам че тогава изобщо не ми дойде на акъла да направя един клип
Коментар
-
Абе то и като си живял цял живот в София и отидеш в Благоевград - пак ти се струва, че реките текат наобратно, ама всъщност проблемът отново е във възприятието. (Който не е бил в тези градове - реките в София текат на север, а в Благоевград - на юг.)Специално за участъка от северното платно на Цариградско в посока към кулата - спускането си е само до тунела, след това си е изкачване непрекъснато. Заблудата идва от това, че виждаш път, който е под теб и очакваш да се спускаш към него, но самият път има голям наклон нагоре и точката където се събират двата е по-високо от мястото, на което се намираш след тунела и на което ти изглежда, че се спускаш към другия път. Днес минах оттам но забравих да сляза да го снимам отстрани. Вижда се добре как двата пътя са с наклон нагоре. Друг подобен случай е когато караш по равен път, а пред теб има изкачване. Когато започнеш да се изкачваш и погледнеш назад - струва ти се че караш по равно, а равното по което си карал допреди малко пък ти изглежда като баир назад. Всичко е до усещането, създадено от странични фактори. И Балша, и Карпатите, и тези криви линии:Погледнете тази картинка:Сега погледнете същата картинка с главата надолу:Тук пък две зъбни колела се въртят бавно, като ги загледаш:...и още десетки подобни на eyetricks.com. Не всичко е такова, каквото изглежда Ако картинките не се зареждат - дясно копче с мишката -> Show Picture или там която е команда в съответния браузър за презареждане на картинката.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар