Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С кой бензин ви върви най-добре колата?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    с 95 от Лукойл - имам чувството, че с този бензин колата просто се "отпушва" (и не само аз съм на това мнение ), а с 95 от ОМВ просто не е същото, Пунтото лекичко "се спъва" (макар че като нямам под ръка Лукойл, зареждам на ОМВ)
    Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

    Коментар


      #17
      Abarth. написа:
      trace написа:
      95 от Tempo. 98 не съм сипвал никога да пробвам дали ще върви повече, тъй като прочетох в AutoБилд, че разликата ще е само в дадените повече пари.
      Шефът на темпо е много добър приятел на вуйчо ми и ми е казвал,че самият той не зарежда от темпо Прави сметка какво е качеството :D Няколко пъти съм сипвал 95 на темпо и колата се "спъва" доста
      Не знам, аз зареждам точно от там, т.е. Темпо на "Сребърна" и досега оплаквания нямам, никога не са ме излъгали.Миналата седмица заредих 30 литра и ми даде разход 10л/100км - минах 302км + можеше още малко ама не рискувах. При това колата беше пълна догоре със стока, че отваряме един магазин и съм карал в най-големите задръствания.Освен това преди (с друга кола) измервах разхода по възможно най-точния метод (без компютри и тем подобни глупотевини, на които според мен не може много да се вярва) Карам докато ми свърши бензина, сипвам от туба в която предварително съм сипал 20л и пак карам докато свърши. Ей това за мен си е най-точно. Иначе преди сипвах на Шел, но не съм забелязал да има някаква разлика във вървенето и разхода. (почнах да сипвам на Темпо просто защото ми е по-близо) Иначе като чета постовете на другите, то един недоволен от Шел, друг от ОМВ, трети от еди кой си, то на тоя принцип значи няма читава бензиностанция. Аз съм доволен от всички по-големи вериги, но от разни неизвестни бензиностанции не зареждам. Сипвал съм на една в Суходол, беше с около 20ст. по-евтин, уж 95, ама гореше осезаемо повече и спрях да ходя там.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

      Коментар

      Working...
      X