Изчетох цялата тема - дума по дума. И аз април месец бях в подобна ситуация, но "извадих" късмет. Не мога да разбера що се хапете толкоз настървено!? По-добре е всеки да си вземе поука от тоя урок, а не да се тупаме в гърдите колко велики пилоти сме! Всеки един от нас може да се окаже и водача на аудито и пациента в линейката!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катастрофа между линейка и автомобил....
Collapse
X
-
Никой не е застрахован след като си зад воана с единия крак си в гроба а с другия в затвора! Колкото и да сме внимателни колкото и да се стараем да не правим грешки все от някъде излизат неочаквани ситуаций при някой реагираме а при някои стават грешки като този случаи примерно сега кой крив кой прав няма значение станалото станало. Дано спасят бебето то най-малко заслужава да му се случи това нещо мисля,че тук който има деца би ме разбрал за какво говоря...И аз в началото да си призная много се ядосах на мадамата с ауди*о но като размислих и на мен може да се случи макар и случайно! Каквото е писано на глава на камък не става.
Коментар
-
Riki888 написа:Immortal написа:jenshen73 написа:НИКАК не е нормално да шофираш машина тежаща тон-тон и нещо...
Коментар
-
Тия билбордове трябва да бъдат забранени около пътищата. Не че не може това там да беше и стълб, но ако го нямаше можеше последиците да са доста по леки.И момичето е виновно че е слушало силно музика, но ако в колата беше глух човек кой щеще да е виновен?Шофиьора на линейката е постъпил меко казано безразсъдно при положение че вози цяло семейство и бебе отзад. Колко секунди щеще да се забави ако беше намалил на 20-30 преди да премине на червено? И защо е било необходимо да кара толкова бързо? Според информацията никой в линейката не е бил в тежко състояние?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:... но ако в колата беше глух човек кой щеще да е виновен?...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
///// написа:Изчетох цялата тема - дума по дума. И аз април месец бях в подобна ситуация, но "извадих" късмет. Не мога да разбера що се хапете толкоз настървено!? По-добре е всеки да си вземе поука от тоя урок, а не да се тупаме в гърдите колко велики пилоти сме! Всеки един от нас може да се окаже и водача на аудито и пациента в линейката!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Да бе, и на мен ми е чудно ако не беше тоя случай, и някой беше пуснал анкета "Намалявате ли когато ви е зелено на светофара?", сигурно 1-2 на сто щяха да пишат че намалят, но сега процента е учудващо висок.......ся не искам да кажа че тва е углавно престъпление, все пак преценката си е на водача, не е казано че не трябва да намаля скороста на зелено.......щом така се чувства уверен......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
jenshen73 написа:infineon написа:... но ако в колата беше глух човек кой щеще да е виновен?...
Коментар
-
Immortal написа:Каквото и да значи последната част на изречението (на мен лично нищо не ми говори, обяснявам си го като - мозъкът по някакъв начин да компенсира липсата на слух ?!?), означава, че има възможност глухоням човек да бъде шофьор.
Коментар
-
Immortal написа:...Стелияне, пак се изказваш неподготвен.Няма никаква законова пречка глух или глухоням човек да шофира....Steliyan's Life!
Коментар
-
emdless4 написа:Immortal написа:Каквото и да значи последната част на изречението (на мен лично нищо не ми говори, обяснявам си го като - мозъкът по някакъв начин да компенсира липсата на слух ?!?), означава, че има възможност глухоням човек да бъде шофьор.
Коментар
-
jenshen73 написа:Предпочитам да съм неподготвен, както и много доктори да са неподготвени като мен вместо да допуснат глухонеми да шофират. Общо взето - шофирането СПОРЕД мен трябва да се прави от хора, които са наясно с поетата от тях отговорност. Еднооки, глухонеми, с един крак и една ръка, въпреки, че са обозначени със стикер "инвалид" според мен нямат място на пътя шофирайки лично. Това е мое мнение, зад което стоя с пълната си съвест и съзнание, предвид дори факта, че баща ми е притежател на упоменатият стикер и е с един инвалидизиран крак от трудова злополука. Колкото и добре да е подготвен един "инвалид" да шофира - неговите реакции са в пъти по-зле от тези на пълнофункционален човек. И не, не дискриминирам. Нискообразовани и неуки/необразовани също нямат място на пътя като водачи. МОЕ МНЕНИЕ!
Коментар
-
Immortal написа:...Да не ти дава Господ, да го изпиташ на гърба си!Между другото, знаеш ли колко от катастрофите са предизвикани от инвалидизирани по един или друг начин шофьори? А колко смъртни случаи има предизвикани от такива шофьори?Ще ти кажа - НИКОЛКО!...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар