Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катастрофа между линейка и автомобил....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Катастрофа между линейка и автомобил....

Отново невинни жертви на пътя стават след участието на мутренски автомобил и мутренска вероятно любовница или дъщеря. Кой ще е виновен в случая? Автомобилът ударил линейката е Ауди на вид добре размазано, верятно скоростта е била доста висока за градски условия. В момента на косъм висят 3 живота, като единия дори и да оживее ще е с тежки последствия. Колко ли смешно ще бъде наказанието за шофьорката помела линейката, колко ли подкуп ще даде тя на съдиите за да се отърве както се отърва Максим?http://bg.time.mk/read/dfc945b160/c1c7c98a52/index.htmlПозволих си да променя неточното заглавие на темата.Модератор
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

може би шофьорката е чела теми от раздела "Хайде да си премерим конете"Изказването ти засяга друга тема и не е на място. Счита се за спам и нарушение на т. 1.8 от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Не бързайте да правите грешни заключения от една статия.Не я защитавам момата, но не знаем какви са били обстоятелствата за катастрофата.А и последствията за ранените са от удара на линейката в билборд, след удара й от Аудито, а не от самия удар с Аудито, който може и да е не е бил толкова силен, достатъчно е било шофьора на линейката да загуби управление.Билбордове покрай пътя не съм виждал в нито една друга държава!!!!Силно се съмнявам дали в 04 ч сутринта, когато е станала катастрофата, линейката е била с включена сирена. Ако е била само със светлинни сигнали, каквато им е практиката през нощта - това може да обясни защо девойката не е дала предимство. Прочетох из нета, че Аудито е преминавало на зелено, а линейката - на червено. Когато ти свети зелен светофар и не чуваш сирена, логично е да преминеш през кръстовището...А как пък заключихте, че е мутреса от информацията в пресата?!? Може да е била вашата приятелка или дъщеря?Не я защитавам, пак казвам, определено тя има вина за катастрофата, но не знаем цялата ситуация, за да бързаме да я съдим.

Коментар

Сутринта Директора на Спешна помощ каза, че линейката е била с включена и звукова и светлинна сигнализация, но и изрично подчерта, че е минала на червено.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

За да не стават спекулации - линейките ИМАТ ПРАВО да преминават на червен светофар, но:Чл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може: 1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно; Така че СЪ-вина за катастрофата има и водачът на линейката, и то не по-малка от тази на шофьорката на Аудито.А след като експертизите докажат, в което не се съмнявам, че пораженията по ранените (дай боже да няма усложнения!!!) са следствие на удара на линейката в билборда, а не следствие на удара в Аудито - то вината на момичето ще стане още по-малка.Пак казвам, не бързайте да съдите! Може и да е изцяло виновна тя, но може и да не е!

Коментар

Жалко е наистина, че се случва, а за това кой е виновен има много версии, но дори и да не е била пусната сирена през ноща се виждат много добре специалните светлини...
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Незнам как са го разбрали, но споменаха сутринта по нова, че музиката в колата била много силно пусната... ако си е и денсила... в 4 надали се е прибирала от нощна смяна в някоя библиотека.

Коментар

Добре, как разбрахте, че е мутреса, дъщеря на мутра, сестра на мутра или мутра на мутра, че веднага и лепнахте всички смъртни грехове? Аре стига... напоследък все по често ми се случва мненията в този форум да приличат на коментарите под статиите в днес.бг, които за нищо на света вече не си позволявам да чета, защото ми развалят целия ден.И тва с музиката... на тоя от полицията, неговите хора му били казали, че се движила със силна музика. При все, че е на метри от РПУ-то, в 4 часа колко ли хора е имало наоколо че да чуят, че музиката е силна... или тя сигурно я е държала силно пусната докато не дойдат ченгетата.Изключително неприятна случка, но нека не се прибързва с изводите направени от нищото... както каза Иммортал - можеше да е всеки.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

bubachko написа:
                  Незнам как са го разбрали, но споменаха сутринта по нова, че музиката в колата била много силно пусната... ако си е и денсила... в 4 надали се е прибирала от нощна смяна в някоя библиотека.
                  Ясно! Да се обеси не да се помилва!
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Immortal написа:
                    ...А след като експертизите докажат, в което не се съмнявам, че пораженията по ранените (дай боже да няма усложнения!!!) са следствие на удара на линейката в билборда, а не следствие на удара в Аудито - то вината на момичето ще стане още по-малка.Пак казвам, не бързайте да съдите! Може и да е изцяло виновна тя, но може и да не е!
                    Тя сигурно линейката, както се движи и хоп, и се удря в билборда. И не, мацката въобще не е виновна, то на зелен светофар се кара с газ до ламарината
                    Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

syscop написа:
                      Immortal написа:
                      ...А след като експертизите докажат, в което не се съмнявам, че пораженията по ранените (дай боже да няма усложнения!!!) са следствие на удара на линейката в билборда, а не следствие на удара в Аудито - то вината на момичето ще стане още по-малка.Пак казвам, не бързайте да съдите! Може и да е изцяло виновна тя, но може и да не е!
                      Тя сигурно линейката, както се движи и хоп, и се удря в билборда. И не, мацката въобще не е виновна, то на зелен светофар се кара с газ до ламарината
                      Първо - не слагай в устата ми думи, които не съм казал. Изрично съм написал, че и тя има вина.Второ, съжалявам да го кажа, но в съдебните дела по такива случаи точно това са решаващите моменти.Присъствал съм на десетки подобни дела. Адвокатите на обвинения правят всичко възможно да го оневинят, и понякога точно подобни неща са решаващи. Ако го нямаше там билборда, нямаше да има такива последствия, нали?Ако шофьорът на линейката си беше изпълнил задължението да мине с БЕЗОПАСНА скорост на ЧЕРВЕН светофар, нямаше да се стигне до удара, нали?Всеки от нас, като види, че свети зелено, съзнателно или подсъзнателно засилва, за да го "хване", или поне не намалява. ВИНОВНА е водачката на колата, разбира се, но вината НЕ Е САМО нейна.Има такова понятие в съда - съ-вина. И в случая съм убеден, че точно така ще се тълкува и този случай, стига съдът да е безпристрастен (да не звънне Цв.Цв или Б.Б. на съдията или на началника му и да си направят ПР от това нещастие).

Коментар

В някой арабски държави мацката щеше да е в затвора вече! :DДидо е много прав, че в съдебната зала нещата така се извъртат от адвокатите, че изкарват невинния виновен, защото се е родил!Няма да е лошо да се вслушваме в думите на Дидо, защото не виждам по-компетентен от него в тази материя!
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                          В някой арабски държави мацката щеше да е в затвора вече! :DДидо е много прав, че в съдебната зала нещата така се извъртат от адвокатите, че изкарват невинния виновен, защото се е родил!Няма да е лошо да се вслушваме в думите на Дидо, защото не виждам по-компетентен от него в тази материя!
                          Николай, не изопачавай думите ми.Компетентен съм, не знам друг съдебен експерт по катастрофи да членува във форума ни. Щом съдът ме приема за компетентен, вероятно е така.Искате да кажа и аз "Смърт за мутресата" ли? Не, ще кажа, че ВИЕ утре може да сте на нейното място. Всеки път, когато приближавате светофар със светещо зелено, си спомняйте за този случай!

Коментар

На зелено почти спирам! Това ме е спасило два пъти за последните 3-4 години от 100% страничен удар от профучаващ с над 100 на червено автомобил, което свети от поне 10 секунди!
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

И аз процедирам по същия начин - постоянна ниска скорост и по възможност кракът ми е на спирачката.
                              Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93

Коментар

Working...
                              X