Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За паметта и паметника...
Collapse
X
-
ilkor написа:Immortal написа:... Все едно да направим паметник на Армията на Османската империя или на еничарския корпус. И те са част от историята ни.
Коментар
-
За пореден път се оказваме по-католици от папата. В Брюксел има една статуя - на пикаещото момченце. Много често го кичат с дрехи, парцалки и т.н. Въпреки , че е стара статуя. Вместо да се погледне от веселата страна, нашите овце взеха да палят свещи на окупаторите.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
-
vvvasilev написа:За пореден път се оказваме по-католици от папата. В Брюксел има една статуя - на пикаещото момченце. Много често го кичат с дрехи, парцалки и т.н. Въпреки , че е стара статуя. Вместо да се погледне от веселата страна, нашите овце взеха да палят свещи на окупаторите.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Малко леко в страни от темата е, но част нашите /Бургаски/ общински съветници сега на сесия ще сменят името на една от централните улици - Фердинандова - кръстена на цар Фердинанд, преди 9.9.1944г. след това именувана 9-ти септември и след 10.10.1989г. пак Фердинандова - същия цар причинил на България две национални катастрофи...та си мисля, че са прави... а отношението на българите към паметниците... ако сте чували в какво състояние са българските военни гробища в Македония и за английските такива... на Шипка дето се сещаме само на 3.03....то и аз от кога не съм ходил на гробищата да запаля по една свещичка...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Малко леко в страни от темата е, но част нашите /Бургаски/ общински съветници сега на сесия ще сменят името на една от централните улици - Фердинандова - кръстена на цар Фердинанд, преди 9.9.1944г. след това именувана 9-ти септември и след 10.10.1989г. пак Фердинандова - същия цар причинил на България две национални катастрофи...та си мисля, че са прави... а отношението на българите към паметниците... ако сте чували в какво състояние са българските военни гробища в Македония и за английските такива... на Шипка дето се сещаме само на 3.03....то и аз от кога не съм ходил на гробищата да запаля по една свещичка...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Добре де малко уважение към 20 те милиона жертви нямате ли поне, че така се радвате на поругаването на един паметник. То още малко и ще излезе че руснаците са виновни че са спечелили войната.Трябвало е да си траят. Ама утре някой като този "художник" като отиде в гробищата и омаца паметниците на ваши близки, ще викате че няма държава.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido,смятам, че сме много по-добре без руското влияние. Това е феодална държава, без грам демокрация. И незнам защо се споменават американците. В момента законите, както и политиката се съгласува с Европейския съюз. А дори и за американците - там поне има демокрация. Кога в Русия си видял известна личност - някой актьор или др. да бъде осъден и да полага обществено полезен труд? В САЩ го има. Може малко да прекаляват понякога, но са в пъти по-добре от Русия. Колкото по-далече сме от Съюза като минало , толкова по-добре.Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
----------------------------
Ignorance is a bliss
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар