Тая тема още ли я дъвчете? Правилния избор е Сивик, но купе!http://en.wikipedia.org/wiki/File:5t...ivic_Coupe.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хонда сивик или Фиат Браво
Collapse
X
-
Princo написа:Общо взето трябва да избираш между здравина и икономичност или дизайн и комфорт.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Princo написа:Общо взето трябва да избираш между здравина и икономичност или дизайн и комфорт.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Ми малко са сивиците с климатик и абс,докато при браво са често срещани.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Princo написа:Ми малко са сивиците с климатик и абс,докато при браво са често срещани.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
trancer написа:благодаря на всички темата може да се заключи или изтрие по преценка на модератора аз направих своя избор Успех на всичкиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
И Сивик да е купил жив и здрав да е и той и колата .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:trancer написа:благодаря на всички темата може да се заключи или изтрие по преценка на модератора аз направих своя избор Успех на всичкиFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:batproho написа:trancer написа:благодаря на всички темата може да се заключи или изтрие по преценка на модератора аз направих своя избор Успех на всичкиFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Е то тук повечето нямаме финансова възможност и сме прошляци и също караме стари кочинки така че няма нищо срамно.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар