http://www.bulstrad.bg/bg/Products/A....htmдоста интересно и изгодно изглежданякой да го е ползвал или да знае подробности
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов продукт на БУЛСТРАД
Collapse
X
-
Ами както при всички застраховки се смята процент върху остатъчната стойност на автомобила и се добавят процент за екстрите. Застраховката е добра. Ползвам я от миналата година. Тази година имах ПТП и ремонта излезе на 2550лв. Всичко го пое застраховката.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Колега гледай сега...аз права застраховки(в друга компания)и ще ти кажа нещо-Булстрад е ок, но ето я хватката-всичко е без завишение(покритието в чужбина и др.), защото цената на продукта е достатъчно висока-не е като каското при тях миналата година-премията е по-висока!Така че не се хващайте като рибки.Иначе плащат, това е факт.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Колега гледай сега...аз права застраховки(в друга компания)и ще ти кажа нещо-Булстрад е ок, но ето я хватката-всичко е без завишение(покритието в чужбина и др.), защото цената на продукта е достатъчно висока-не е като каското при тях миналата година-премията е по-висока!Така че не се хващайте като рибки.Иначе плащат, това е факт.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
-
156 m-jet
Коментар
-
brat_John написа:sachma написа:Колега гледай сега...аз права застраховки(в друга компания)и ще ти кажа нещо-Булстрад е ок, но ето я хватката-всичко е без завишение(покритието в чужбина и др.), защото цената на продукта е достатъчно висока-не е като каското при тях миналата година-премията е по-висока!Така че не се хващайте като рибки.Иначе плащат, това е факт.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:На колко ти оцениха Типо-то?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар