Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови Касови Апарати - Обир за 1 милиард
Collapse
X
-
Няма начин да няма начин!
-
ilkor написа:Immortal написа:"Какво правя аз за държавата?"Точно това, което и тя прави за мене. НИЩО
Коментар
-
Immortal написа:след това се изучих, като за да се издържам направих поне още 30 човека покрай мен инженери...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:И към колегата nikolovvd:Ако на турската армия и заповядат, за една нощ не просто ще ни прегази, а и до Унгария ще стигне...
Коментар
-
Войните са правят по икономически причини, тва имах впредвид........плюс това тия на югоизток не са кой знае колко зле, така че не се знае тва колко лоша новина ще е......като черен хумор го казвам, да не рипне някой се че съм бил едикъв си.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Immortal: ти разходи нямаш ли? Всеки месец ли плащаш данък автомобил, винетка, че да ги включваш в месечните разходи? Изобщо защо ги включваш, не е задължително да имаш кола или жилище - по тази логика аз мога да включа пушена сьомга 200 грама всеки ден ДДс-то като какъв го включваш, търговец? Тогава н те бърка - ти си го събираш от клиентите. Клиент? - по тази логика включи и печалбата на фирмите, че и на производителите.... много грешно смяташ. Не знам как ги смятате тия данъци, но при мен са 23% грубо от приходите ми до 2000 лева, след това варира в посока надолу. Вие верно се вкарвате в големи филмиВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Даването не е като вземането. :D Тъй приказват старите хора.Всеки иска да взима без да дава .Всеки отлично вижда грешките на другите ,докато неговите ги заобикаля.Аз не съм икономист и не мога да си обясня защо примерно в Метро една и съща стока се продава с две цени . С ДДС и без ДДС. Аз като часно лице закупувам телевизор за 100лв Идва търговец и го закупува за 80лв без ДДС . А не би ли следвало търговеца да си заплати и той ДДСто и после като го продаде на клиентда си получи от него парите за това ДДС. Нали последния във веригата го заплаща? Нещо с моя прост акъл не ми става ясно каква е тук далаверата И още каква е далаверата та сега в който и магазин да влезеш всяка стока е с етикет примерно не 40лв а 39.99лв ???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар