Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови Касови Апарати - Обир за 1 милиард

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Та искат господата управляващи такива, като мен, като Коцев, като Емо Феникса, като Румен Хинчев и много други знайни и незнайни колеги... все хора, решили да си ......
    Абсолютно, предполагам никой от вас не иска факаната държава да му помага, предполагам че бихте и плащали дори и повече дори и само да не ви пречи, но сега са се овълчили яко, и се скубят пари отвсякъде......ся верно че тва при много от хората със "свободни професии" води до нуждата да се мине на сиво, но иначе държавата всякак си гледа да те смачка........аз не съм в сивото, аз съм в най - най - тъмно сивото и не мога да се оплача особенно, но ако трябва да изляза на светло, тва ще значи че трябва да бачкам до май - юни месец за тая скапана държава.......ми ше ме прощават......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

ele написа:
      но ние теб храним, като ти образоваме децата, плащаме за полицията , дето те пази, за пожарната, която вероятно няма да откаже на някой тарикат като теб да му помогне... с две думи - вие сте си цели цигани, че и по-зле от тях в някои отношения.
      Ся остава да кажеш и че ме лекувате??????
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Адвокатите и нотариусите ще се "вържат" ли към НАП? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

Humppa написа:
          Адвокатите и нотариусите ще се "вържат" ли към НАП? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
          Шапка ти свалям за този въпрос!!!Пресен ми е примера с развода ми. За попълването на две стандартни бланки адокатката ни поиска 500 (+50 лв за държавните такси). 500 лв за нещо, което можех да си свърша и сам за 10 минути!!!След това даже не си направи труда да дойде на делото - била ангажирана в друг град по същото време.Касова бележка или фактура така и не получих. И на всичко отгоре имаше наглостта да се оплаква, че работата им била намаляла...

Коментар

Отворено Писмо до Министър Дянков за Новите Касови Апарати
            Касови Апарати

Коментар

ele написа:
              stooes: не даваш пари за детски градини, нито за училища, нито за полиция, нито за пожарна... после ревеш, че държавата била такава, ама такава е, щото тия в нея са такива - смотани и крадливи (с извинение). 1/4 ти се види много, иди да правиш бизнес в друга държава да видиш как ще те ошушкат. Жалко е, че има хора, които мислят по този начин. Дори и дъуржавата да е перфектна, пак няма да искате да плащате данъци и пак ще си намерите оправдание. както казах в една друга тема - колкото по-бързо хора с подобно мислене се изнесат от държавата - по-добре. Защото, колега, ти не щеш да храниш циганите, но ние теб храним, като ти образоваме децата, плащаме за полицията , дето те пази, за пожарната, която вероятно няма да откаже на някой тарикат като теб да му помогне... с две думи - вие сте си цели цигани, че и по-зле от тях в някои отношения. По ’причините’, които колегата изтъкна, съм с 2 ръце за всички мерки, които ще намалят подобни измами, вкл. въпросната - свързване на касовите апарати с НАП.
              Еле, моите най-най-добри уважения към теб, постовете ти винаги са били железни. Изпитвам респект към теб и затова ще ти поясня за какво става речОпитвам се да живея сам, под наем, без да съм в тежест на родители и баби (къде успешно къде не)Наема ми е 300 (като за Търново е много) имам заем 270 имам ток около 100 имам 3 сим карти моята на жена ми и на дъщерята които са около 50 на месец имам кабелна 10-на и вода 10-на интернет и домашен 20 около 800 кинта до тук. Казвам около. сега забележи 70 кинта на месец ми е детската градина на малкия. станаха почти 900. Каката секи ден си знае 2-то лв .. още към 45-50 на мес. На малкия играчки близалки солети пуканки бакугани и бен-теновци ....Ама цял месец не сме яли манджа. да не говорим че децата растат като гъби - ланшните патъци не стават на каката айде нови чепици за 30-до 50 кинта .. ми дрехи?! каката е на 14 .. пубертет .. може ли точно сега да и обяснявам как и защо не става да и купим нова дрешка? дет е много актуална в нейните среди? .....ние с жена ми се "обличаме" от килата ... но не забравяй, че все още не сме яли нищо т.е. за храна не сме дали нищо .. жена ми изкарва около 500 а аз срам не срам трудно 900 .. средно за храна се харчат поне 400 на месец от 4-членно семейство..И кат ида в офиса да си платя радиостанцията ме питат - ше се осигуряваш ли тоз месец или ? тва значи допълнителни 80 лева щото тря да имаме труд. договор с превозвача и да ми плати той осигуровките, ама защо ? като не взима повече от 100 лв на месец от мен? а осигуровките ми са около 80 а сега като вдигнат мин раб запл. може да стане и 90. та що той да ми ги плаща? като от мене взема чисто 100? ми да - аз ще си ги платя и то ако искам . ми Еле, не ща. кат знам на къф ръп съм и .. та. работя без да плащам данък от това че работя, но инак си го плащам, споко..имаш ли представа как оцелявам? мислиш ли какво изпитвам като похарча 10 кинта да пия 3 бири с приятели? ами ако е 3 пъти в месеца? Демек от 4-те седмици в трите по 1 ден а 4тата фриине знам как да ти изплача всичко...А сим картите за връзка с НАП мислех че пращат всяка продажба инък няма смисъл, нали ще го "изчистя" преди да прати.. в смисъл че макар и да имам висше икономическо в момента въртя геврека кат бакшиш - таксиджия а тез таксиджийските апарати май на момента пращат продажбата .. но и стилото ми иска лагер "главина" преден ляв около 150 на SKF иска заден ляв лагер-главина и той там около 130-150 иска мека връзка ауспух, че мойта изгоряла и трещи кат трактор иска филтри купе и двигател иска смяна масло след около 2-3 седмици иска тампон двигател да сменям под акумулатора дето е 135 лева че на моменти така ми подкача геврека че не мога да го уловя ............Не смогвам да ги изкарам тези, а работя по 12 часа на денонощие за да изкарам около 8-900 кинта но ако трябва да хрантутя и цигандурите дет докато аз работя те надуват кючека и пият ракии и пушат цигари и правят циганета да има помощи (виждам ги щото пият навън и имат булсткоми и прочие чинии) ... НЕ!!! Ако имам шанса да работя и да изкарвам достатъчно пари за да мога да отделя част за обществото - разбирай за пътища училища болници пенсии и цигани - то вярвай ще го направя. но в момента съм така притиснат от живота, че изобщо не искам да помагам на никой циганин. а за болници - да могат доктори да ми вземат 800 кинта да оперират баща ми от рак (те са знаели че баща ми няма шанс) но взеха 8те стотака да му изрежат простата пикочен мехур и да вкарат тръбите от бъбреците в дебелото черво могат А? и след месец баща ми си замина а докторите много добре са знаели че на баща ми не му остава много. Тогава защо искат пари под масата? 800 да им са халал.не е само това - казваш полиция - добре но знаеш ли какво е да си полицай? Ами рай. има и рима .. ако не ми верваш попитай - само забележи че 800 кинта (колкото един проз дофтур иска да оперира умиращ) само толкоз им е униформата че им било горещо лятото .. само дето аз не съм виждал полицай да се пържи на слънце и да си върши работата. Исках да ставам полицай, да тук в Търново - за 1 място имаше 40 кандидати - ти ми кажи що така .. и ясно че няма да назначат кой да е .. А за факта че не плащам данъци - ще ти кажа - плащам си и то като пич. Едно кафе да пия в него има включени 20% ддс. аз ги плащам както и ти.И ако харча за стоки в Бг 500 лева то 20% или 100 отиват за политици и цигандури. И ако половин Бг харчи по толкова сметката е лесна 2,5 милиона по 100 лева..Единствено Пожарната и образованието в смешната ни Бойко-Борисовщина не са опорачени достатъчно. И ако мога да платя данък само за тях ще го направя.Еле, не искам да се конфронтирам с теб, твоите мнения винаги са съвпадали с моето и винаги съм си казвал - ег@ти не може да бъде - не мисля само аз така.. но тук ..тук гледаме на нещата от различен ъгъл. Не искам съжаление или помощ а разбиране. И да. Ще се махна от БойкоБ-вата Б-я, защото бях 2 год навън и правя разликата - да си смотан бачкатор чужденец в Англия бе няколко пъти по-добре за мен от колкото сега както се трудя и хрантутя цигани и политици тук в милата ми странаП.П. А те касовите апарати имат "заводски" код за чистене, не се притеснявайте всеки модел има код или начин да бъде манипулиран. Вградено им е. защо ли!?докат не са ме баннннали още че май съм неудобен
              Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon

Коментар

Отдалечихме се от темата но аз касов апарат нямам и ако ще и с кабели да ги вържат за НАП ми е все тая.Даже ще ми е по добре Щото човек като няма самосъзнание че не е редно да краде то трябва да му се наложи.Очевидно има защо да сме най бедната държава в Европа!----------------------------------------------------------------------Колега, тук никой не е получил бан защото си е написал позицията. Стига да е по темата и да няма обиди.

Коментар

Ех ,къде си бай Тошо да излезеш от гроба ,да му удариш един Пленум на ЦК на БКП и после да претвориш решенията на пленума в действие. Тогава ще се види кон боб яде ли и как се на оджа пезевенк вика .
                  Прикачени файлове
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ilkor написа:
                    ... и ако ще и с кабели да ги вържат за НАП ми е все тая.
                    Между другото, и аз си мислех за същото. Що пък да не минава през линията на домашния телефон или през кабелния интернет, ми задължително е през GSM връзка?!?

Коментар

Това са технологични проблеми - през мобилната мрежа е най сигурно и унифицирано за всички.Пък виждаме че едва ли не това е най-голямото зло в държавата - я кабела ще се откачи ... или телефона няма да си плати.Пък и къде такива екстри у собствениците на касови апарати като домашен телефон или интернет - те са на ръба на оцеляването Сега сериозно - одобрявам такива мерки които ще бъдат валидни за всички. Сигурно и на това ще му намерят "чалъма" но въпросът е на каква цена. Спомням си едно време като въвеждаха касовите апарати какъв вой беше.

Коментар

ilkor написа:
                        Очевидно има защо да сме най бедната държава в Европа!
                        Много интересни хора сме!Уж сме против високите скорости, а като ни пратят снимката търсим начин да се отървем, а на пътя се опитваме да се оправим с някоя банкнота! Сърдим се, че има дупки по пътищата, но ако може да нямаме винетки, да не плъщаме данък МПС и ГО. А и бензина, ако може да е без пари - още по-добре. Всички сме били свидетели на фиктивно преминаване на ГТП, но никой не подава сигнал. Роптаем, че някой си позволяват да спрат на място за инвалиди на Кауфланд, но никой не си вдига телефона да се обади на 166.Като не получаваме касова бележка при пазаруването си вместо да си я поискаме махаме пренебрежително с ръка и си продължаваме.Затова сме бедни, защото оставяме парите да изтичат между пръстите ни. Толкова ни мързи, че ако намерим 10 лв. на пътя, дори няма да се наведем да ги вдигнем.Хайде най-после да си зададем въпроса - "Какво правя аз за държавата?", защото се превърнахме в нация от мрънкалници.Не да си изхвърляме фасовете и боклуците от бълкона и после да се оплакваме, че било мръсно. Крадем, лъжем и все търсим някой друг да ни е виновен!Межди другото излезе статия, че Дянков само е споделил идея за удължаване на срока.
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

"Какво правя аз за държавата?"Точно това, което и тя прави за мене. НИЩОЗа теб, Ники, какво прави? Освен че ти осигурява СИГУРНИ стотици клиенти?!?Ти не мамиш ли държавата?!?Я пак си помисли?

Коментар

ilkor написа:
                            ...Спомням си едно време като въвеждаха касовите апарати какъв вой беше.
                            После не пропуснаха 2005г. да ги подменят http://emsi-bg.com/old_cash_register...sy.htmСега е директна връзка към НАП.След 5-6г. ще видим какво ще е, но че ще се дават пари е ясно още отсега.
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Immortal написа:
                              "Какво правя аз за държавата?"Точно това, което и тя прави за мене. НИЩО
                              E тука вече грешиш Дидко .Ако тя нищо не правеше за нас щеше да бъде много добре , но тя чрез своята безумно голяма администрация всеки ден ни затрупва с какво ли не . Тъй, че ако нищо не правеха щеше всичко да е ОК, ама не е така ...
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Immortal написа:
                                "Какво правя аз за държавата?"Точно това, което и тя прави за мене. НИЩО
                                За жалост сме обречени ...

Коментар

Working...
                                X