Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови Касови Апарати - Обир за 1 милиард
Collapse
X
-
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
-
ele написа:но ние теб храним, като ти образоваме децата, плащаме за полицията , дето те пази, за пожарната, която вероятно няма да откаже на някой тарикат като теб да му помогне... с две думи - вие сте си цели цигани, че и по-зле от тях в някои отношения.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:Адвокатите и нотариусите ще се "вържат" ли към НАП? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
ele написа:stooes: не даваш пари за детски градини, нито за училища, нито за полиция, нито за пожарна... после ревеш, че държавата била такава, ама такава е, щото тия в нея са такива - смотани и крадливи (с извинение). 1/4 ти се види много, иди да правиш бизнес в друга държава да видиш как ще те ошушкат. Жалко е, че има хора, които мислят по този начин. Дори и дъуржавата да е перфектна, пак няма да искате да плащате данъци и пак ще си намерите оправдание. както казах в една друга тема - колкото по-бързо хора с подобно мислене се изнесат от държавата - по-добре. Защото, колега, ти не щеш да храниш циганите, но ние теб храним, като ти образоваме децата, плащаме за полицията , дето те пази, за пожарната, която вероятно няма да откаже на някой тарикат като теб да му помогне... с две думи - вие сте си цели цигани, че и по-зле от тях в някои отношения. По ’причините’, които колегата изтъкна, съм с 2 ръце за всички мерки, които ще намалят подобни измами, вкл. въпросната - свързване на касовите апарати с НАП.Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Отдалечихме се от темата но аз касов апарат нямам и ако ще и с кабели да ги вържат за НАП ми е все тая.Даже ще ми е по добре Щото човек като няма самосъзнание че не е редно да краде то трябва да му се наложи.Очевидно има защо да сме най бедната държава в Европа!----------------------------------------------------------------------Колега, тук никой не е получил бан защото си е написал позицията. Стига да е по темата и да няма обиди.
Коментар
-
Това са технологични проблеми - през мобилната мрежа е най сигурно и унифицирано за всички.Пък виждаме че едва ли не това е най-голямото зло в държавата - я кабела ще се откачи ... или телефона няма да си плати.Пък и къде такива екстри у собствениците на касови апарати като домашен телефон или интернет - те са на ръба на оцеляването Сега сериозно - одобрявам такива мерки които ще бъдат валидни за всички. Сигурно и на това ще му намерят "чалъма" но въпросът е на каква цена. Спомням си едно време като въвеждаха касовите апарати какъв вой беше.
Коментар
-
ilkor написа:Очевидно има защо да сме най бедната държава в Европа!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
ilkor написа:...Спомням си едно време като въвеждаха касовите апарати какъв вой беше.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Immortal написа:"Какво правя аз за държавата?"Точно това, което и тя прави за мене. НИЩО
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар