jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо "Кауфланд" събира лични данни?
Collapse
X
-
geo_g написа:... но подобни колекционери на данни, видя ли някой да иска повече от две имена и телефон за томбола, директно у лево. Бахти хитреците!!!!!!!!!!!!!!!!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:geo_g написа:... но подобни колекционери на данни, видя ли някой да иска повече от две имена и телефон за томбола, директно у лево. Бахти хитреците!!!!!!!!!!!!!!!!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Преди време беше "на мода" да ти продадът апартамента без да имаш и идея. Ползвайки личните данни и алчен нотариус. И да ти цъфне съдия изпълнител с полиция на вратата.Доста е трудно да ти вземат апартамента по такъв начин, но и разправиите са ужасни.Някакъв познат спомена, че ползвали някаква "защитна" схема. За да се предпазят от такова нещо, че личните ни данни ги няма, само който не ги е поискал.Виртуален спор с роднина... единият дал на заем на другия 20 лв и обратно. Имат и разписки. И двамате не си ги връщат и си правят запори, един на друг, на апартаментите и колите. С помощта на частен съдия изпълнител и внасяне на някаква такса ставал запора.Не ми е много ясно, но моля някой компетентен да обясни.И дали такава "защита" има изобщо някакъв смисъл? Поне да затрудни измамниците...Lancia Lybra 5.20 V.I.S. Automatic
Lancia Lybra SW 1,9JTD
Коментар
-
rebel написа:snake написа:geo_g написа:... но подобни колекционери на данни, видя ли някой да иска повече от две имена и телефон за томбола, директно у лево. Бахти хитреците!!!!!!!!!!!!!!!!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
@Immortal: Само с датата ти за раждане и приблизителното налучкване за местораждане, а после още малко налучкване - ще ти генерирам и ТВОЕТО лично ЕГНSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
На мен ми е по-интересно защо са те карали да даваш обяснение в полицията след като си "станал" член на ВМРО!? Или нещо не съм доразбрал...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Защото има образувано дело или може би само подадена жалба срещу организаторите на подписката за извънреден конгрес, не разбрах точно. Обвиняват ги, че са я фалшифицирали. Та на въпросите им дали съм участвал под някаква форма в подписката и т.н., им казах, че не задават правилния въпрос. А отговорът му е, че никога не съм бил член на ВМРО, както и на която и да е партия. Почувствах се леко омърсен от тази глупост, която не ме интересува или касае по никакъв начин. Това е всичко, изглежда дребна работа, но все пак е злоупотреба с лични данни. И то на два пъти. Първо съм станал член - някой плъх ми е имитирал подписа, подал е от мое име заявление или там с каквото се става член. И след това пак от мое име е участвал в споменатата подписка. Писал е името ми, имитирал е подписа ми, абе остава не особено приятно усещане.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Преди няколко дни в бриколаж се опитваха да ми вземат адреса и името под предлог, че проверяват дали хората си получават списанията. Останаха много учудени, като им казах, че не желая да давам данни. Даже се пробваха да ми наврат листа в ръцете, ама не познаха... Ако толкова искат да знаят, може просто да преброят кой казва ’да’ и кой ’не’, вместо да те карат да пишеш име, адрес, че и да се подписваш.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар