Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алкохол . . .

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Моного добра метафора :D
    FIAT tempra 1.6

    Коментар


      #17
      Krum4o написа:
      Амии аз съм си за бой изпих няколко бири ....
      Бате синка по принцип такива кат теб са за затвора ,въобще не ги толерирам пиеш ш караш ти си за кютек а проблема ти е в главата а не дали ше си земш книжката ден и два по рано

      Коментар


        #18
        Значи след обстойно разглеждане на закона разбрах кой трябва да се явява на психо тест.Чл. 152. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр.51 от 2007 г.) Министърът на транспорта:1. определя изискванията, на които трябва да отговарят водачите на моторнипревозни средства от различните категории;2. определя изискванията за психологическа годност на водачите на моторнипревозни средства и условията и реда за психологическото изследване на:в) (нова - ДВ, бр. 22 от 2007 г.) водачите, които са лишени от право дауправляват моторно превозно средство на основание чл. 174, ал. 2, водачите, на коитовременно е отнето свидетелството за управление на моторно превозно средство по редана чл. 171, т. 1, буква "а", както и на водачите, които са лишени от правото дауправляват моторно превозно средство на основание чл. 343г от Наказателния кодекс;член.174, ал.2 - Когато нарушението по ал.1 е извършено повторно, наказанието е лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок от една до три години и глоба от 1000 до 2000 лв. А алинея първа е Наказва се с лишаване от право да управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина за срок от 1 до 12 месеца и глоба от 200 до 500 лв., който управлява моторно превозно средство, трамвай или самоходна машина с концентрация на алкохол в кръвта над 0,5 на хиляда до 1,2 на хиляда включително, установена с медицинско изследване и/или с техническо средство, определящо съдържанието на алкохол в кръвта чрез измерването му в издишвания въздух, а водач, придобил правоспособност за управление на моторни превозни средства от две години, и водач на моторно превозно средство за обществен превоз на хора и опасни товари -с лишаване от право да управлява моторно превозно средство от 2 до 12 месеца и глоба от 300 до 600 лв. чл. 171, т. 1, буква "а" - Чл. 171. (Доп.-ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм.-ДВ, бр. 51 от 2007 г.) За осигуряване на безопасността на движението по пътищата и за преустановяване на административните нарушения се прилагат следните принудителни административни мерки: 1. временно отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство на водач: а) за когото видимо се установи, че не отговаря на медицинските или психологическите изисквания -до отпадане на основанието за това; Хората коита им взимат книжките за първи път и са в границата от 0,5 до 1,2 промила не карат психо тест, а хората които са с над 1,2 промила или които им взимат книжката за втори път без значение с колко промила карат психо тест.

        Коментар


          #19
          Krum4o написа:
          Хората коита им взимат книжките за първи път и са в границата от 0,5 до 1,2 промила не карат психо тест, а хората които са с над 1,2 промила или които им взимат книжката за втори път без значение с колко промила карат психо тест.
          И следващият път като ти се пие бира - или без колата, или максимум 1 бира, или безалкохолна бира.

          Коментар

          Working...
          X