Днеска слизам до колата и гледам шофиорския джам смъкнат почти до долу, а колата заключена.Най странното е че е стояла така 3 дни и никой не ми е отмъкнал нищо въпреки че имаше кожено яке на седалката отзад. Както и да е. Проблема ми е че беше по една липа на паркинга, а в понеделник е валял много дъжд и шофиьорската седалка и мокета са се омърляли с някъв прашец дето няма чистене, освен това седалката е подгизнала, и пластмасите на вратата са станали на бели петна които не мога да махна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забравих си колата с отворен прозорец 3 дни, как да я изчист
Collapse
X
-
Забравих си колата с отворен прозорец 3 дни, как да я изчист
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Re: Забравих си колата с отворен прозорец 3 дни, как да я из
infineon написа:Днеска слизам до колата и гледам шофиорския джам смъкнат почти до долу, а колата заключена.Най странното е че е стояла така 3 дни и никой не ми е отмъкнал нищо въпреки че имаше кожено яке на седалката отзад. Както и да е. Проблема ми е че беше по една липа на паркинга, а в понеделник е валял много дъжд и шофиьорската седалка и мокета са се омърляли с някъв прашец дето няма чистене, освен това седалката е подгизнала, и пластмасите на вратата са станали на бели петна които не мога да махнаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
За пластмасата няма да стане - моята също е на петна от отворен прозорец. Става със спрей за табло, но е временно решение - за ден-два - след това е същото. За тях само смяна. За тапицерията - или отиваш някой да ти я изпере, или я переш с препарат за петна, докато се изчистятВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
имаме си хора от форума, които ще ти свършат работаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ic.php?t=46988
Коментар
-
Погледни и в сайтовете за "колективно пазаруване". Скоро гледах в някой от тях ваучер за пране за 40лв или 60лв. и включваше всичко - пране салон, таван, багажник, тапицерия....иначе мисля, че излиза около 80-100лв в хубавите автомивки! Много е важно след прането да изсъхне хубаво, защото се появява една смрад на чорапи, която не може да се махне по никакъв начин!!!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
nikolovvd написа:Може би са си мислили, че е капан. Джама отворен, кожено яке на седалката - много съмнителна работа. Ти би ли бръкнал?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:nikolovvd написа:Може би са си мислили, че е капан. Джама отворен, кожено яке на седалката - много съмнителна работа. Ти би ли бръкнал?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар