Здравейте,Дали може да ме ориентирате за адрес на център за ГТП / на Фиат Крома / около Студентски град...Минали са шест месеца, откакто е изтекъл срока на предишния... Не я карам, документно не е спряна от движение,но и до сервиз не смея да я закарам ...Някакъв документ от КАТ, някакъв предупредителен знак ли следвало да имам и -тогава да отида до адрес на център за преглед.Ако не са се шегували с мен -някога се именувало "слънчоглед" това маркиране на кола в " пауза"...Първо как да постъпя? Благодаря .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Просрочено време за Годишен Технически Преглед
Collapse
X
-
кола
Минаваш при някой познат ако може и готово ама мисля че нали и те взимат пари и няма да има последствия Иначе ако е много вдаден в работата може вярно да те глоби още 50 лв и да викне КАТНосиш си квито документи трябват и да е колкото се може наред колата и това е Свидетелство за регистрация на МПСЗнак за извършен преглед от предходната годинаЗастраховка за годината, през която се извършва ГТП, документ за техническа изправност за монтирана в МПС газова уредба или друго съоръжениеМПС да бъде измито (купе, двигател, ходова част)това не винаги Платен за текущата година данък.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар