В нашата фирма се въведоха правила, с които се забранява на служебните компютри да се съхранява лична и пиратска информация...На компа имам качени снимки - лични и други, музика - за слушане /пиратска естествено/ и филми /също/, които трябва да се разчистят... обаче...първо - направиха ги така компютрите, че като им вкараш едне флашка - все едно нищо не си вкарал, пък и е забранено да се слагат флашки.второ - Неро-то не бачка... причина - сисадмина...трето - бачка само служебна поща - без разни мейл бг, абв, Жмейл и прочее...четвърто - не бачка Скайп, месенджъри и прочее...за сега имам интернет... Въпроса ми е - дайте акъл къде да кача информацията дето я имам, за да си я запиша в къщи на нещо - ДВД, на компа....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сисадмините искат да си разчистя служебния РС... Помощ!
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Правилният начин е да поискаш от администратора да ти помогне да си качиш инфото на твой носител.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ilkor написа:Пробвай да качиш файловете някъде. Примерно ТУКНо наистина трябва да ги подпиташ защото ще забележат, ако тръгнеш да качваш файл 1GB където и да еFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар