Я кажете: има ли камери на светофара на кръстовището до моста на въздишките(влюбените)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към колегите от София
Collapse
X
-
николофф написа:liverpool235 написа:Сега ме подсетихте с тая тема, да попитам на бул. Брюксел (за летището пътя) всичките камери са за наблюдение нали?Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Ами то си го пише, че пътят е под видеонаблюдение, ама не си спомням да съм виждал означение като това "RADAR )))))". Но камерите ми се струват твърде много и твърде малки и елементарни, за да са камери за скорост (сравнено с тази на Цариградското преди Царевец). Пък и колкото пъти съм минавал - все се оказва, че се движа най-бавно - с 80 Ако са камери за скорост - бая народ да е изгубил книжките си вече, има такива които си "летят" всеки ден по този път.
Коментар
-
То не е необходимо да има радар за да се разбере с каква скорост си карал...като се има предвид разстоянието м/у камерите - много лесно може да се изчисли дали си карал с превишена скорост! Съмнявам се, че тези са на този принцип, но мисля че си има радар на Брюксел! То май и преди да сложат тези камерки си имаше.....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:То не е необходимо да има радар за да се разбере с каква скорост си карал...като се има предвид разстоянието м/у камерите - много лесно може да се изчисли дали си карал с превишена скорост! Съмнявам се, че тези са на този принцип, но мисля че си има радар на Брюксел! То май и преди да сложат тези камерки си имаше.....Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар