Сони 32".На мен все едно ми излиза безплатно телевизията им, така че вариант булсатком няма. За сега мненията тук специално са отрицателни, но по други форуми се намират и положителни. Ще питам мойте хора как са им монтажниците. Ако не са някои разрушители може да се навия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Виваком ТВ ?
Collapse
X
-
donnna написа:да знаеш, че още нямат Евроспорт - ако ти е проблем де....
Коментар
-
zaio написа:donnna написа:да знаеш, че още нямат Евроспорт - ако ти е проблем де....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:В апартамента ни в Сливен има blizoo trio. На село съм си с ТВ и интернет от BulsatCom. Разликата в качеството на телевизиите и в скоростта на интернета е в пъти в полза на Булсат-кома. За съжаление нямам впечатления от Виваком ТВ.Между другото от 2 месеца Булсат вкараха някаква много яка промоция и така от над 40 лв вече 2 месеца плащам по 28 лв за 2 телевизора на най-горния пакет (без НВО) и интернет.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Immortal написа:В апартамента ни в Сливен има blizoo trio. На село съм си с ТВ и интернет от BulsatCom. Разликата в качеството на телевизиите и в скоростта на интернета е в пъти в полза на Булсат-кома. За съжаление нямам впечатления от Виваком ТВ.Между другото от 2 месеца Булсат вкараха някаква много яка промоция и така от над 40 лв вече 2 месеца плащам по 28 лв за 2 телевизора на най-горния пакет (без НВО) и интернет.
Коментар
-
Витал...Булсат купуват на парче,тоест всяка отделна мрежа си е за себе си и не е задължително да изкупят всичко на определен доставчик Пф отговора на Дидо го очаквах Макар и да ме доубеди ,че в наше село няма да видим такова чудо...Е може би и да греша,все пак интереса клати феса,но с инвестицията обмислена от моя доставчик,едва ли е с цел да продаде после току що изградена оптична мрежа. А питах,защото булсат избягват да купуват лан мрежи,освен ако не им дойде супер евтино,може би в случая е било така. И да вярно е,технически са коренно различни ...добре,че на село всичко върви по стълбовете на енергото и проблемите свързани с гръмотевици са доста по-редки...Друго си е в някой град ,където високите сгради ги бие директно и става каша...Иначе не съм ссе и съмнявал,че булсат ще предлагат услуга ,която е добра и откъм интернет...все пак те обмислят всичко преди да го направят,не са като кабеларките-всяко ново нещо и го пробват ,то се издънва и давай наново...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Мда, Паралесов е прав... И аз досега си мислех, че са изкупили цялата фирма, но се оказа, че е само мрежата в Ямбол, Сливен и още няколко града.Иначе офисите на Комнет в Ямбол вече са офиси на Булсатком. Ето карта на интернета, предлаган от Булсатком. Разчетох се и се оказа, че не навсякъде мрежите, които са купили са от най-добрите. Доста се оплакват...http://www.bulsat.com/internet.php
Коментар
-
Ползвам от няколко месеца телевизията на Виваком точно в пакет с интернет. Картината е отлична и за времето за което я ползвам е спирала за 10-на мин. само веднъж при много силна гръмотевична буря. Ползвам икономичния пакет. Като програми мен ме устройва. Самото устройство е доста компактно и с приятен дизайн. От подписване на договора до монтажа минаха 3-4 дни. Дойдоха ден по рано от уговореното. Всичко стана за 30-на мин. с обяснението кое как и защо. Аз лично съм доволен много. За сега никакви ядове с тях, нито с ТВ-то, нито с нета.
Коментар
-
Благодаря за обясненията на всички. Аз си помислих Комнет като цяло :DА за Виваком още не съм ходил да видя дали е възможно да ми прехвърлят договора.А и започнах да си мисля за Близоо, защото кабелната ми е към тях, а без да си променям таксата може да ми сложат и цифрова. А и може да си доплатя малко за HD. Ще видя какво ще измисля. После ще напиша дали съм доволен или не.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар