Колеги , сведохте ли глава при минутата мълчание за да засвидетелствате признателността си за падналите в името на нашата Свобода ? Спряхте ли автомобила си ? Спряхте ли в пешеходния поток ? Станахте ли прави , ако сте били седнали ?Видях , че БиТиВи-то си излъчваха от Околчица ( говореше един юнак докато виеха сирените )...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сведохте ли глава ?
Collapse
X
-
Да! Дори в кантората станахме прави всички.Въпрос на почит и себеуважение.В последните години ми прави впечатление, че всички минувачи спират и хората по кафетата стават - така беше и тази година.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Станах разбира се ! Това време обаче ми послужи да размишлявам за жестоката истина и ми стана някак болно ... Дали тези хора биха повторили делото си , ако знаеха , до къде ще стигнем? Дали ако бяха живи днес , щеше да им хареса нашия живот А за телевизиите и разни други субекти нямам думи ... Хората са дали живота си , а някои не могат да отделят няколко минути ...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Да. В този момент бях на кафе. На съседната маса имаше млади мутри в стил "ала 90-те". Всички станахме. И те станаха. Пешеходците преустановиха своят ход. Чувствам се удовлетворен, че хората все още пазят човещината у себе си.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Поклон пред паметта на всички загинали за свободата на България! Почти всички наоколо изразиха почитта си. Дори едно улично куче стоя неподвижно през трите минути. В това време мина един бус със затворени стъкла, възможное да не е чул. Там където бях - наблизо няма сирени и най-близките се чуват доста слабо. Жалко, обаче, за тези, които ги чуват и не им обръщат внимание.
Коментар
-
Абслоютно всички в офиса моментално станахме.На мен ми прави приятно впечатление, че напоследък хората се отнасят много по-отговорно и с уважение към паметта и подвига на предците си!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
При мен се получи доста комично. Тъкмо демонтирах гума на клиент на машината и зазвучаха сирените. Аз си бях прав, но преустанових работа. И ся клиента (с БМВ) ме пита - какво проблем ли има някакъв? Просто му обясних, че ми се схваща кръста и ми се налага да се изправя за 2-3 минути. Реших, че щом техните не са го научили, аз ли да го уча?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар