Аз знам че не съм невинен и не оспорвам.А пък днеска всеки ми говори за ПТП,сякаш ако имах ГО и имаше ПТП нямаше да дължа пати,ако аз съм виновен де.И сумати коли минаха в колона преди мен и задмен имаше много коли ама не баш мен спря защото на номера ми пише У вместо А.А пък наказанието ясно,ще сего понеса и то сериозно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ще ми струва акта???
Collapse
X
-
Не рабоатта е че дознателката ми каза карай спокойно няма проблеми,ама и аз съм си виновен че подходих с лека ръка.Ама майната му минало,ще трябва да си стегна задника още повече тоя месец.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:pakumba написа:имаш ли валидна гражданска или не? не питам дали имаш документ, а дали си сключил застраховка и тя е валидна, нищо, че са ти краднали документите?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
На мен ми е много чудно, да не се обиди колегата, ама как така забравяте, докога ви е валидна гражданската отговорност, като в общия случай, ако не възникнат непредвидени обстоятелства, за една и съща кола датата е една и съща всяка година. Датата на гражданската отговорност е нещо като рождения ден - и насън да те бутнат, трябва да я знаеш, за да си сигурен, дали си изряден, като се качваш в автомобила. После - ченгетата били прости, корумпирани и такива-онакива...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар