Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ще ми струва акта???

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Аз знам че не съм невинен и не оспорвам.А пък днеска всеки ми говори за ПТП,сякаш ако имах ГО и имаше ПТП нямаше да дължа пати,ако аз съм виновен де.И сумати коли минаха в колона преди мен и задмен имаше много коли ама не баш мен спря защото на номера ми пише У вместо А.А пък наказанието ясно,ще сего понеса и то сериозно.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

    Коментар


      #17
      Еми да. Заслужено.

      Коментар


        #18
        Колега, как ще караш колата без документите? Откраднати, неоткраднати - нямаш документите - не караш колата до решаване на случая. Тръгваш с друга кола. Преди извстно време на на Краси му бяха откраднали предния номер. Той какво? Без номер ли да кара?

        Коментар


          #19
          Не рабоатта е че дознателката ми каза карай спокойно няма проблеми,ама и аз съм си виновен че подходих с лека ръка.Ама майната му минало,ще трябва да си стегна задника още повече тоя месец.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

          Коментар


            #20
            Изначално тази застраховка е сбъркана в България.Но по закон трябва да е имаш.
            Не всичко което има две бузи ......... е лице.

            Коментар


              #21
              kal0yanch40 написа:
              pakumba написа:
              имаш ли валидна гражданска или не? не питам дали имаш документ, а дали си сключил застраховка и тя е валидна, нищо, че са ти краднали документите?
              Нямам нищо нямам.Попринцип имам сключен договор но стикера ми е изтекъл защото е на вноски.Ако вече всичко не е изтекло.А пък до Ямбол в никакъв случей немога да отскоча ей така,но ще се опитам да направя всичко възможно.Аз има още нещо напредвит, сега да направя нова застраховка и да ида спокойно до Ямбол да се разправям с нащи серсеми,а старата я оставям няма да я доплащам ако има още какво да плащам.
              преди имаше клауза в договора, че застраховката става невалидна ако закъснееш повече от 15 дни с вноската.... провери и ако влизаш в този срок бягаш и плащаш и им носиш на куките и договора и стикера и всичко и акта отпада
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

              Коментар


                #22
                Още го има този закон,бегай да видиш до кога е била застраховката,но е трябвало да я знаеш до кога е и да обжалваш акта в случай че са минали по-малко от 2 седмици откакто е изтекла.
                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

                Коментар


                  #23
                  На мен ми е много чудно, да не се обиди колегата, ама как така забравяте, докога ви е валидна гражданската отговорност, като в общия случай, ако не възникнат непредвидени обстоятелства, за една и съща кола датата е една и съща всяка година. Датата на гражданската отговорност е нещо като рождения ден - и насън да те бутнат, трябва да я знаеш, за да си сигурен, дали си изряден, като се качваш в автомобила. После - ченгетата били прости, корумпирани и такива-онакива...
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

                  Коментар

                  Working...
                  X