Честит Рожден Ден с пожелания за много здраве, щастие, късмет и любов. Остани си все така чаровна и готинаааааа ))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит рожден ден, Ирке!
Collapse
X
-
Честит рожден ден, Ирке!
Честит Рожден Ден , Ирке ! Хората като теб дано са повече , образ безподобен !!!!!!!!!!!!!!!Светът тогава ще е прекрасен и няма да има теми за джамии , призовки и тем подобни !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Благодаря ви, колеги и приятели, за милите думи и пожелания! Благодаря на Живко,че стоически издържа до 24.00часа, за да ми пусне тема и купищата цветя, направо ме затрупаха! С песента уцели в десетката! Благодаря на всички, които се включиха с музикални поздрави - няма песен, която да не обичам! Благодаря на Емо за тортата - беше много вкусна! Надявах се,че ще ми намериш с бадеми, ама явно не ти е занимавало! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Благодаря и на тези приятели, които се обадиха по телефона, но не са писали в темата.СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ на Ичкин и Ливърпул за невероятната изненада, която ми спретнаха! За справка - виж "Похвали се, оплачи се". Без вас, животът ми нямаше да е същият!!! Обичам ви! Поздрав за всички вас:"...да сте живи, приятели, и Бог да ви пази!"http://www.youtube.com/watch?v=kpdVobQ54Jc"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Честит Рожден Ден!!! Желая ти много здраве,щастие, късмет, любов и много сбъднати мечтиThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар