разполагам с говорител "Стар Аудио" 10 инча 600 вата но ми трябва каса някои можели да ми даде размери и савет как да сия направя ......( знам че Стар аудиото не са кои знаи каква марка но на мен ще ми жарши работа защото аз на кората имам 2 пионерки по 400 вата 12 инча и просто исках да вкарам още малко басс в колата си ) благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помогнете за направата на басс каса
Collapse
X
-
е как така на кората имаш 2 12-ки пък бас искаш да праиш от няква смешна 10-ка губи ми се логиката тези 12-ки на кората би трябвало да си свиирят доста прилично мислиш ли че тази 10 ще я чуеш от багажника въобще? Вземи си още 1 10-ка и сложи тях на кората и 2х12 в бандпасс и багажникаHaters Gonna Hate
-
А бе вие освен за БАС за други честоти в средно и високочестотния диапазон не сте ли чували, или просто трябва да се обръщат мадамите по улиците след вас ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
dimaldim написа://Off Bass+Blow Off = яко мацки Off// И сега по темата - изтегли си bass box (pro) и си поиграи - ще ти свърши работаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Тъкмо това е програмата, която ще му свърши работа за да си изчисли размера/обема подходящ за конкретен говорител, всичко останало е "чесане на езици" .Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:batproho написа:Тъкмо това е програмата, която ще му свърши работа за да си изчисли размера/обема подходящ за конкретен говорител, всичко останало е "чесане на езици" .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар