Като ги слушам "ромите"(циганите) всяка сутрин по Сутрешните блокове и вече си мисля да стана "ром". Че те само превилегии имат да му се невиди. И аз искам. Нестига, че толкова неща им се дават от нищото ами и пак недоволни. Та някой ако знае как се става "ром" на документи, да дава идеи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как мога да ме пишат, че съм "ром"?
Collapse
X
-
Re: Как мога да ме пишат, че съм "ром"?
z_sutrov написа:Като ги слушам "ромите"(циганите) всяка сутрин по Сутрешните блокове и вече си мисля да стана "ром". Че те само превилегии имат да му се невиди. И аз искам. Нестига, че толкова неща им се дават от нищото ами и пак недоволни. Та някой ако знае как се става "ром" на документи, да дава идеи?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Re: Как мога да ме пишат, че съм "ром"?
ФЕРАРИСТ написа:z_sutrov написа:Като ги слушам "ромите"(циганите) всяка сутрин по Сутрешните блокове и вече си мисля да стана "ром". Че те само превилегии имат да му се невиди. И аз искам. Нестига, че толкова неща им се дават от нищото ами и пак недоволни. Та някой ако знае как се става "ром" на документи, да дава идеи?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
spirit76 написа:Аа ха ха аз се писах при преброяванетоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Humppa
-
Недей така. Не дай боже - чупиш си ръка, или влизаш за планова операция - кой ще ги плати тези неща? Или пък ако се разболееш по-тежко и се лекуваш по-дълго? Примерно - чупиш крак и не си на работа 9 месеца? По-добре да мислим как тези пари да са прозрачни и да се изразходват по предназначение, вместо да спрем да ги плащаме.
Коментар
-
ogi28b написа:Недей така. Не дай боже - чупиш си ръка, или влизаш за планова операция - кой ще ги плати тези неща? Или пък ако се разболееш по-тежко и се лекуваш по-дълго? Примерно - чупиш крак и не си на работа 9 месеца? По-добре да мислим как тези пари да са прозрачни и да се изразходват по предназначение, вместо да спрем да ги плащаме.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
ogi28b написа:Недей така. Не дай боже - чупиш си ръка, или влизаш за планова операция - кой ще ги плати тези неща? Или пък ако се разболееш по-тежко и се лекуваш по-дълго? Примерно - чупиш крак и не си на работа 9 месеца? .ogi28b написа:По-добре да мислим как тези пари да са прозрачни и да се изразходват по предназначение, вместо да спрем да ги плащаме.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар