Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отворен съм за предложения
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Разбуних духовете, а ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз съм тифозо на седем-часовата разлика!

Коментар

krasio_79bs написа:
          Отворен съм за предложения
          Я па съм отворена по принцип. Наздраве,ако има будни.Едно Розенце са ми сипали...
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

А сипи и на мене, макар че ми се върти някво Мускатче в хладилника :D.
            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Щи сипа, бе,от да не ти сипа? Дай си чашата!
              Ванга

Коментар

От доста време ме гложди мисълта, какво го бърка в г**а тоя Блатечки, че някой си е изтеглил "неговия" филм!!??Подписал е договор, изиграл си е ролята, взел си е парите ... точка!Оттук нататък да се коркат продуцентите ... не е ли така?
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Василев, Василев ...кви са тия терзания по никое време на деня?
                  Ванга

Коментар

Ами отварям хладилника тази сутрин - празен ... а пък аз да взема да си забравя uTorrent-а включен през нощта
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Добрютру! Много хубаво време
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

avvasilev написа:
                        От доста време ме гложди мисълта, какво го бърка в г**а тоя Блатечки, че някой си е изтеглил "неговия" филм!!??Подписал е договор, изиграл си е ролята, взел си е парите ... точка!Оттук нататък да се коркат продуцентите ... не е ли така?
                        Аз по тая причина си тегля филми с палави какички.Чакам,чакам,даже хладилника с ягоди и сметана съм заредил,ама .....нъцки.Не идат шафрантиите
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Атанасов егати пожеланието ми прати:[09:44:19] Dean Atanasov says: на твойте години бях вече женен, от 2-3 години[09:44:33] Dean Atanasov says: жени се, че да имаш време да се разведеш и пак да се ожениш как да не го анатемоса човек ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Атанасов егати пожеланието ми прати:[09:44:19] Dean Atanasov says: на твойте години бях вече женен, от 2-3 години[09:44:33] Dean Atanasov says: жени се, че да имаш време да се разведеш и пак да се ожениш как да не го анатемоса човек ?
                            Пратих ти и други пожелания бе, ти пък от най-хубавото се впечатли

Коментар

Еми рано му е Аз до 33 устисках и успях да се разведа и пак да се оженя Няма да бързаш

Коментар

ilkor написа:
                                Еми рано му е Аз до 33 устисках и успях да се разведа и пак да се оженя Няма да бързаш
                                Но в общи линии "Човек дори и добре да живее се жени"
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X