Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:Dе, то ако не е кака кой ще изрови темата от 123456страница?.Тая тема трябва да се поддържа в топ 5 на раздела

Коментар

Ааа, не! Не е моя заслугата за изравянето на темата. Аз отговарям само за поддръжката й. Ама ’ич не ме кефи, когато си пиша сама. Някак си ...малко неадекватно е.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Пиши ми у фейса ве, аз съм на линия от близо час Не ме питай що съм станал толкова рано!

Коментар

Irka написа:
          Леля ти Ирка почива днес и може да си спамиииииии на воляяяяяяяя! Ако може някой друг да ми свърши работата...че аз така най-обичам! Цял живот все някой друг ми върши работата.Тииии, Василев, изгледа ли си филма снощи или се трупяса до Надето?
          :D Да не би да действаш на принципа: Ако една работа е спешна, остави я. Ако наистина е спешна, някой друг ще я свърши. :D :D
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Irka написа:
            Леля ти Ирка почива днес и може да си спамиииииии на воляяяяяяяя! Ако може някой друг да ми свърши работата...че аз така най-обичам! Цял живот все някой друг ми върши работата.Тииии, Василев, изгледа ли си филма снощи или се трупяса до Надето?
            Мани, мани ... `ногу тъп филм ... явно правен само заради 3D ефектите
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Малиииииии, много работещи нещо сме събрали тук.Боби, батко, к’о прайм с оная работа?
              Manowar - Татко

Коментар

coolboby написа:
                Пиши ми у фейса ве, аз съм на линия от близо час Не ме питай що съм станал толкова рано!
                Тва към мен ли????...що ли питам... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Андрейчооо, да ми беше писал - гаранция, че щеше да ти е по-забавно, отколкото тоя филм, ама на!
                Ванга

Коментар

Тая тема трябва да се прекръсти "На кафе с Ирка" или "Споделено с Ирка"

Коментар

coolboby написа:
                    Налииии??? Ей ся чух, че търсят репортери за Станция Нова или там някъде.Да не се казвам Ирка, ако не подам документи!
                    Ванга

Коментар

Бобииииииии, ??????????
                      Manowar - Татко

Коментар

Irka написа:
                        coolboby написа:
                        Налииии??? Ей ся чух, че търсят репортери за Станция Нова или там някъде.Да не се казвам Ирка, ако не подам документи!
                        Ми...ти така или иначе не се казваш така

Коментар

Да де, това беше уловката! Умничко си ми тииии, веднага "захапа". Не успях да запиша мейла, но наистина мисля този път да се пробвам.Само да го кажат още няколко пъти, за да мога да го запиша.
                          Ванга

Коментар

coolboby написа:
                            Представяш ли си? :D. Ирке, действай!. Като се докопаш до "Станция нова", да вземеш да направиш една рубрика, нещо свързано с форума, че понякога като се загледам в тва предаване и ми иде да се хвърля от прозореца, единственото което ме спира все още е, че съм на втория етаж, па и понякога си паркирам колата под прозореца...тя кво е виновна

Коментар

curko написа:
                              coolboby написа:
                              Представяш ли си? :D. Ирке, действай!. Като се докопаш до "Станция нова", да вземеш да направиш една рубрика, нещо свързано с форума, че понякога като се загледам в тва предаване и ми иде да се хвърля от прозореца, единственото което ме спира все още е, че съм на втория етаж, па и понякога си паркирам колата под прозореца...тя кво е виновна
                              Майтап да няма - със сигурност ще направя някоя рубрика за оправяне ......на коли! Тясно насочена към жените. Например: "Как да си сменим накладките за 60секунди" , "Колко често си сменяте ...маслото?" и "Що е то италиански автомобил и има ли почва у насЪ"?
                              Ванга

Коментар

coolboby написа:
                                По-добре "На питие с Ирка" , щото другите заглавия са вече заети и ще ме съдят за плагиатство, а нали трябва да сме оригинални, индивидуални, единствени и неповторими?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X