Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ирке, на мен преди година и нещо клиент с детето си към мен се обърна с "Чичко" ... Подивях! Пък за теб е нормално леличка

Коментар

Да де, ма нал туй казвам, че ме наричат "кака".Много рядко някой да каже "леля" и после бързо се поправя.П.С. Ша ода да си легам. Лека и мека.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka написа:
        Да де, ма нал туй казвам, че ме наричат "кака".Много рядко някой да каже "леля" и после бързо се поправя.П.С. Ша ода да си легам. Лека и мека.
        Наиш ко...оназ работа ..може и да стане Дето ти говорих за нея преди няколко дни. Днес пак ходих там на онуй място! Другата седмица в сряда ще знам!Пък за онуй място дето щяха да ме викат, не са ме викали и по-добре. Хваля се, макар и да не е тук темата

Коментар

coolboby написа:
          Irka написа:
          Наиш ко...оназ работа ..може и да стане Дето ти говорих за нея преди няколко дни. Днес пак ходих там на онуй място! Другата седмица в сряда ще знам!Пък за онуй място дето щяха да ме викат, не са ме викали и по-добре. Хваля се, макар и да не е тук темата
          Нали знаеш, че тая работа не е като оная работа? Ще стане, само иска малко търпение! Вярвам, че ще ти се получат нещата и стискам палци! А, добро утро на другите, ако има някой "безработен" да се мота из форума...
          Ванга

Коментар

:D Добро утро!, макар и работно

Коментар

Добро да е! вече второ кафе пия и ми е едно таквоз умряло.Па работа има за целия китайски народ, ама ние нали не си мразим шефа.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

:D мда, моя си го обичам прекалено много, затова гледам да не пипам нищо служебно , само кафето. Имам и толкова други неща да свърша...Накой да даде идея как да си преборя мързела...скоро трябва да предавам дипломна работа, а съм още на първа страница, първи ред, първа дума...

Коментар

curko написа:
                  :D мда, моя си го обичам прекалено много, затова гледам да не пипам нищо служебно , само кафето. Имам и толкова други неща да свърша...Накой да даде идея как да си преборя мързела...скоро трябва да предавам дипломна работа, а съм още на първа страница, първи ред, първа дума...
                  Като ти се доработи, легни да си почиваш! :D Какво напрай с касетофона бре?
                  Manowar - Татко

Коментар

:Dвидях се с ключаря, дадох му го. Надявам се ще го поправи. Иначе така ми се е доработило...лошото е, че диванчетата са малки и не мога да се опъна кат хората , ще се кривя на стола

Коментар

curko написа:
                      :D Добро утро!, макар и работно
                      Аз...като никой път - събота, работен ден, всички бачкат, а аз почивааааааааам! То па една почивка - сума ти неща имам да свърша!Колкото до мързела, Цецко - няма оправия! В това отношение съм същата! Всичко в последния момент.Една презентация имах да пиша - написах я почти цялата, остана ми малко, но само прочетох информацията и сутринта в автобуса, отивайки на работа, като някоя ученичка седях и четох.
                      Ванга

Коментар

:D мда, с мързела оправия няма.Откак се помня съм все така- малко преди последния срок, хайде всичко на юрош. Ама ко да праиш, важното е да се вместим в срока . Тва с презентациите ми е до болка познато- пращат ме на семинари, хем на хубави места, а аз вместо да си карам кефа там вися в стаята и правя презентации като луд, щото не съм намерил време преди това

Коментар

От мързел не се мре, само се тегли.
                          Manowar - Татко

Коментар

Е, то хубаво, ама за твоята работа е необходимо,да не кажа задължително,но аз съм продавач-консултант, за Бога!!!!За презентациите иде реч , да не се чудиш за какво говоря.
                            Ванга

Коментар

Мързели, айде стига сте спамили спам-темата ... За леля Ирка се отнася най-вече ...
                              Irka написа:
                              Хвалба/оплакване - тази сутрин кантарът отсече 60.0кг. Още един килограм надолу! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Като ученичка в гимназията бях толкова!!!Оплакване - тия лекари ...думи нямам! Единият предписва лекарства и казва, че трябва да се пият поне месец-два ( за единия проблем), а другият : -"Ами ...то тия лекарства могат да обострят другия проблем". И ко прайм???
                              За докторите да ти кажа ...Един човечец го болял големия пръст на десния крак ... обикалял по доктори и най-накрая стигнал до хирург ... Преглежда го доктора и казва:- Ще трябва да го отрежем!Нашия с наведена глава излиза от кабинета и по коридора го среща друг лекар:- Какво се е случило господине?Защо така сте така отчаян?Нашия човек обяснил и лекаря отговорил:- А бе, мани ги тези хирурзи ... само искат да режат.Ела ... ще ти изпиша едни хапчета, след една седмица пръста ти сам ще падне ...
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Леля ти Ирка почива днес и може да си спамиииииии на воляяяяяяяя! Ако може някой друг да ми свърши работата...че аз така най-обичам! Цял живот все някой друг ми върши работата.Тииии, Василев, изгледа ли си филма снощи или се трупяса до Надето?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X