Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Срамен труд нема, мен не ме е срам, че съм мил, мел, с парцал бърсал!И да за показно е било, ама те не прифащат, ама ич то да е такова, да им го набиеш, ма то е акъл
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

кой ша гласува за мен за президент да опрай’м таз държава
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Коцееее, нещо излишно се впрягаш, чини ми се. Яяяя, оди да си вземеш чувството за хумор и пак се върни тук.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

dimaldim написа:
          кой ша гласува за мен за президент да опрай’м таз държава
          Па те до ся толкоз години ни оправят ... само че нещо не се усеща кефът...
          Ванга

Коментар

Оо аз кеф прайм! И без да се усеща оправянето Т.е. едното идва с другото хаха (много съм разлигавен, да не се засегне някой) :P

Видеорегистратори

Коментар

Irka написа:
              Ае, некой да знае ...как от фейсбук да кача снимки тук?
              Имидж таговете, мойто момиче ... http://forum.fiat-bg.org/faq.php?mode=bbcode#9
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

А бе, де са пръцльовците тази вечер?
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Пръцльовци колкото искаш!

Видеорегистратори

Коментар

avvasilev написа:
                    Irka написа:
                    Ааа, да бе, разбрах те! А твойто момиче ... трябва да е вече в леглото! П.С. Василев, то тва написано на китайски, бе!П.С.С. Дима, споко, попаднал си където трябва.
                    Ванга

Коментар

Irka написа:
                      avvasilev написа:
                      Irka написа:
                      Ааа, да бе, разбрах те! А твойто момиче ... трябва да е вече в леглото! П.С. Василев, то тва написано на китайски, бе!П.С.С. Дима, споко, попаднал си където трябва.
                      Явно съм научил китайски без да разбера ... много ясно си е написано ... мойто момиче В леглото е мойта жена ...

Коментар

Хм, тва "мойто момиче" ...от твоята "уста" не "звучи" никак зле! Я и ти си признай колко бири опатка! Последното ... айде нема да "разсъждавам на глас". Ся ша ме подкараш в чата, нали?
                        Ванга

Коментар

Irka написа:
                          Хм, тва "мойто момиче" ...от твоята "уста" не "звучи" никак зле! Я и ти си признай колко бири опатка! Последното ... айде нема да "разсъждавам на глас".
                          Бирите са 3 до 7 ... Момиче си, к`во, вятър те вей на бял кон ... в Рим Имам филм за гледане ... иначе те опатквах в чата ... Джон Картър от Барзум ме чака ... сори

Коментар

Пак като не са 4,4, 2 ...(бирите) В Рим ...имаше магаренце и козички, но не и кон. Другият път ще поръчам. А пък на работа, семейства с деца, колкото моите, най-редовно си ме наричат "каката".Много рядко някой да каже "лелята" и после бързо се поправя. П.С. Дръпни си 2-3 епизода на "Плебс", със специалното участие на кака. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 (Оказа се, че е сериал).
                            Ванга

Коментар

Irka написа:
                              Пак като не са 4,4, 2 ...(бирите) В Рим ...имаше магаренце и козички, но не и кон. Другият път ще поръчам. А пък на работа, семейства с деца, колкото моите, най-редовно си ме наричат "каката".Много рядко някой да каже "лелята" и после бързо се поправя. П.С. Дръпни си 2-3 епизода на "Плебс", със специалното участие на кака. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 (Оказа се, че е сериал).
                              Виж с`я, лельо Ирке, Рим си е Рим ... т`ва робиня или куртизанка не е важно, важното е Рим ... да го еВа, Николай ми влияе зле, много пцувам ... с`я съм натаралянкан и не ми се пишат статии ...Лека, мека и мокра на всички!

Коментар

Ти паааа, ся ли се сети, че Николай ти влияе зле??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 То онова ...до каквото се докосне - го разваля! Не че при теб има много ...П.С. Никииии, и аз те обичам, баце!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X