Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Стига, мари, моме! Толкоз’ старания и чувственост с Емо сме вложили, за да го направим тоз твоя аватар!
    ...най-вече чувственост!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Споко, де, само те плаша! Дава ли ми сърце да го махна? Сакън!Да ми се взриви клавиатурата дано, ако някога направя таквоз скверно нящу!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

///// написа:
      Ми нямах нет една седмица и неможах да ти честитя рожденния ден! Аре - да си мо жива и здрава и... наздраве!
      Кво било, бат’ Живко? За мен ли иде реч? Рожден ден? Чекай де, има още 20 дни до него! Ама нищо де, ти се подготви психически!
      Ванга

Коментар

Имен ден да кажа - да се таковам в пияната кратуна!Има снимки, които съм правил... със сърцето си! Тази е една от тях. Веднага ти я показах и ти казх, че ще е аватар!

Коментар

Охаааа, на колко и какво си? Наздраве! Оффф, направо ми се допи, да го ева!
          Ванга

Коментар

emzo написа:
            ///// написа:
            Аз па не’а си зе’а печка, щот лошо мирише нафтата!
            А къв екшън става като туриш нафта в бензинова кола...... мани, мани .... т’ва нафтата само вреди от нея.
            Точно ти да мълчиш ... еретик - метанист
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

///// написа:
              Имен ден да кажа - да се таковам в пияната кратуна!Има снимки, които съм правил... със сърцето си! Тази е една от тях. Веднага ти я показах и ти казх, че ще е аватар!
              Аз затова толкова си я ценя! Има още една, на която страшно се харесвам, може би единствената снимка от сватбата, на която се харесвам и която направо "взриви" фейсбук ... , ама не знам кой я е правил ... Може би пак си ти.
              Ванга

Коментар

Ам’чи пета астичка си наливам! Обаче... ми се е допило водчица с вермут! Но това за утре остава.

Коментар

Оооо, Андрейчо, мамин златен, откъде се появи? Живкооууу, наздраве, бе мой! Малииииииииииииииии, мастичкааааа... Дет’ са вика - резко ми се допи! Офф, много ми липсвате, беее, откога не сме се събирали ...
                  Ванга

Коментар

Irka написа:
                    Офф, много ми липсвате, беее, откога не сме се събирали ...
                    ...., а колко още нема да се събирате
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Да, рЕзко и внезапно! Т’ва докторите не трЕбе да се слушат! Майка нито пиеше, нито една цигара не е палила и пак я умориха. Всеки път, когато се прибирах от форумска среща и ме караше да й показвам снимките. Разпитваше ме - тоз кой е, оная коя е... Трябаше да я взема... Почти всички ви познаваше задочно! Аз само по болниците я возех с колата. Прави, ко’т ти сЪрце юнашко сака, па да става ко’т ще!

Коментар

kosta написа:
                        Irka написа:
                        Офф, много ми липсвате, беее, откога не сме се събирали ...
                        ...., а колко още нема да се събирате
                        Само така си мислиш!!!Ще се съберем по-скоро, отколкото предполагаш! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                        Ванга

Коментар

позволи ми дълбоко да се усъмня в думите ти
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

///// написа:
                            Да, рЕзко и внезапно! Т’ва докторите не трЕбе да се слушат! Майка нито пиеше, нито една цигара не е палила и пак я умориха. Прави, ко’т ти сЪрце юнашко сака, па да става ко’т ще!
                            Я па не съм тръгнала да го слушам на 100% , ама малко съм се кротнала, все пак. Ама ...има ли хубава компания и джамбуре - е@ала съм ти и доктора и чудото!
                            Ванга

Коментар

kosta написа:
                              позволи ми дълбоко да се усъмня в думите ти
                              Позволявам! П.С. Снимки ще искаш ли???
                              Ванга

Коментар

Кога това?

Коментар

Working...
                                X