Аз съботата умих цялото двигателно с пароструйката! Значииии... само в гъ... опаааа... само в ауспуха дет’ не влезе вода. Ама де що е електрическо, кабели, там... свещи, делка, бобини - абе знаеш на двувалката къде са свещите и как няма как да се утича водата. После само докато покажа ключа, ама мокра-мокра... запали от осминка без "хлъц". Изобщо не говорим за гъмене! Аз па не’а си зе’а печка, щот лошо мирише нафтата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добра да е Ирке и наздраве .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Irka написа:Алееееее и "наздраве" ще ми казва с цялата си наглост!!! Срам нямаш ли, беееееее!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Irka написа:Алееееее и "наздраве" ще ми казва с цялата си наглост!!! Срам нямаш ли, беееееее!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
///// написа:Бона сера, Бандатааааа! Оправиха ми нета бездарниците! Щях да влизам с базука в офиса им.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Явно е трябвало до сега да влезеш и нямаше да стои толкова време без нет, Живко .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
///// написа:Бона сера, Бандатааааа! Оправиха ми нета бездарниците! Щях да влизам с базука в офиса им. Ирке, що не си вдигаш телефона?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka написа:batproho написа:Irka написа:Алееееее и "наздраве" ще ми казва с цялата си наглост!!! Срам нямаш ли, беееееее!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
///// написа:Бона сера, Бандатааааа! Оправиха ми нета бездарниците! Щях да влизам с базука в офиса им."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар