Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съботата умих цялото двигателно с пароструйката! Значииии... само в гъ... опаааа... само в ауспуха дет’ не влезе вода. Ама де що е електрическо, кабели, там... свещи, делка, бобини - абе знаеш на двувалката къде са свещите и как няма как да се утича водата. После само докато покажа ключа, ама мокра-мокра... запали от осминка без "хлъц". Изобщо не говорим за гъмене! Аз па не’а си зе’а печка, щот лошо мирише нафтата!

Коментар

Аре стига с тия коли, бееееее! Поне в тая тема си "говорете" за нещо друго! А, добър вечер!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Добра да е Ирке и наздраве .
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Алееееее и "наздраве" ще ми казва с цялата си наглост!!! Срам нямаш ли, беееееее!
          Ванга

Коментар

///// написа:
            Аз па не’а си зе’а печка, щот лошо мирише нафтата!
            А къв екшън става като туриш нафта в бензинова кола...... мани, мани .... т’ва нафтата само вреди от нея.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Irka написа:
              Алееееее и "наздраве" ще ми казва с цялата си наглост!!! Срам нямаш ли, беееееее!
              Срам ли, не нямам, оперираха ми го като малък
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Бона сера, Бандатааааа! Оправиха ми нета бездарниците! Щях да влизам с базука в офиса им. Ирке, що не си вдигаш телефона?

Коментар

batproho написа:
                  Irka написа:
                  То и аз за срам те питам ...тая дума трябва да я видя в речника, че не знам какво значи! Чичо доктор ми забрани алкохола ...така че ...никви наздравици да не чувам! Нито на живо, нито виртуални! И аватара трябва да си сменям ... Ама ...мое да го оставя за парлама ...
                  Ванга

Коментар

///// написа:
                    Бона сера, Бандатааааа! Оправиха ми нета бездарниците! Щях да влизам с базука в офиса им.
                    Как, така ли ?http://vbox7.com/play:78c3cd65
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Явно е трябвало до сега да влезеш и нямаше да стои толкова време без нет, Живко .

Коментар

///// написа:
                        Бона сера, Бандатааааа! Оправиха ми нета бездарниците! Щях да влизам с базука в офиса им. Ирке, що не си вдигаш телефона?
                        Ааааааа, що? Звънял ли си ми??? И кога??? Изключен е, демек - не е платен. Ма имам глобулски, де. Сакаш ли го?
                        Ванга

Коментар

Стига, мари, моме! Толкоз’ старания и чувственост с Емо сме вложили, за да го направим тоз твоя аватар!

Коментар

Irka написа:
                            batproho написа:
                            Irka написа:
                            То и аз за срам те питам ...тая дума трябва да я видя в речника, че не знам какво значи! Чичо доктор ми забрани алкохола ...така че ...никви наздравици да не чувам! Нито на живо, нито виртуални! И аватара трябва да си сменям ... Ама ...мое да го оставя за парлама ...
                            Е sorry за все пак жива и здрава да си .

Коментар

///// написа:
                              Бона сера, Бандатааааа! Оправиха ми нета бездарниците! Щях да влизам с базука в офиса им.
                              Може и с това http://vbox7.com/play:140b7ae1 да влезеш!
                              Ванга

Коментар

Ми нямах нет една седмица и неможах да ти честитя рожденния ден! Аре - да си ми жива и здрава и... наздраве!

Коментар

Working...
                                X