Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

...щот не пишетееее и се скатаватееее, затова! Някои си къркат тайно у дОма, други ...кой знае кви ги вършат...и те така.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

emzo написа:
      http://youtu.be/Uq533Q1Fcq8Понеже съм нахален ама разбирай много нахален, ама адски нахален, си имам бета версия на Тамоната от Владимир Орлов директно Та по негов съвет направих една корекция по софта.Вече съм официален бета тестер Но ! Има 2 варианта:1. проблема е от алтернатора, защото сега си работи идеално, като пич от класа., съответно и колата2. проблема е в Тамоната и в следващите версии ще има повече инфо и опции Мисля ако до Събота е наред всичко да се напия като Казак
      Като Метин Казак ли или просто като казак?
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Като бляд ако искаш го наречи :D
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ако знаеш колко пъти са ме сърбяли пръстите да ти оцапам темата, ама ...
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Знам бе, ти , Явор, Тайсън и едно кило заклети сажди.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Като бляд викаш, а?

Коментар

emzo написа:
                Знам бе, ти , Явор, Тайсън и едно кило заклети сажди.
                Вчера си намерих кутията на въздушния филтър на Типото ... ще я снимам, да видиш, какво ме отказа от "алтернативни" горива ... на теб ти се радвам, че най-накрая успя, но ти си един на сто ... :D

Коментар

Е ти кво искаш, като си карал с плочки, кихалки и т.н. ?---
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

avvasilev написа:
                    Вчера си намерих кутията на въздушния филтър на Типото ... ще я снимам, да видиш, какво ме отказа от "алтернативни" горива ... на теб ти се радвам, че най-накрая успя, но ти си един на сто ... :D
                    Аз туй не мога да разбера! Как аджеба, си карате колите да гърмят! Или аз съм некадърен и немога да я накарам или типото ми е най-големия термитник и отказва да го прави!

Коментар

///// написа:
                      avvasilev написа:
                      Аз туй не мога да разбера! Как аджеба, си карате колите да гърмят! Или аз съм некадърен и немога да я накарам или типото ми е най-големия термитник и отказва да го прави!
                      Моята гърмеше само при палене ... сега вече не гърми ... щото е дизел П.П. Емиле, да не хванеш някоя русалка в яз.Батак ...

Коментар

Ше гърми ами като не сменяте свещи и кабели,че и въздушни филтри.Аре почвам се и в тая тема.Не е на добре.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                          Ше гърми ами като не сменяте свещи и кабели,че и въздушни филтри.Аре почвам се и в тая тема.Не е на добре.
                          А бе, всичко бях сменил ... силиконови кабели, иридиеви свещи ... и пак като паля на леко загрят мотор "дууум" ...

Коментар

Добър вечер, спамери :D!
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

avvasilev написа:
                              П.П. Емиле, да не хванеш някоя русалка в яз.Батак ...
                              Русо, черно, квото дойде .Опааа спамер, на спамер вика ли бре ?Аре да тЪ поздравя:http://youtu.be/YPL-4SnDkoM
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами като потулихме хубавите теми: "Нощна" и "Спам" явно тази ще ги обединява .Точно пък рекордьора по постове да ме нарича спамер :D.10х за поздрава Емо, жив и здрав да си .
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X